ZVEZDA eliminisana iz Evrope

Datum:

Share post:

Fudbaleri Crvene zvezde završili nastup na evropskoj sceni

Porazom u Monaku od 4:1, fudbaleri Crvene zvezde završili su nastup na evropskoj sceni, za ovu sezonu.

Monako – Crvena Zvezda (Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC)

Od ambicija i najava o plasmanu u Ligu šampiona, do jedne od lošijih sezona u Evropi u posljednjih nekoliko godina. Tako bi se u najkraćem mogao opisati nastup fudbalera Crvene zvezde na evropskoj sceni u ovoj sezoni.

Proljeće u Evropi, ostao je samo san. Ipak, bilo je nerealno očekivati da ovaj tim crveno-bijelih može do pobjede na Stadionu Luj drugi, gdje su i mnogo kvalitetnije ekipe gubile.

Već nakon pola sata igre, bilo je jasno da Zvezda nema šta da traži u Monaku. Domaćin je golovima Belgijanca Folanda u 5. i 27. minutu, brzo stigao do vođstva od 2:0 i tim rezultatom se otišlo na odmor.
Tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Monako je auto-golom Rodića, povećao prednost na 3:0. Sve što je Zvezda uradila je pogodak Kange sa bijele tačke, u 54. minutu. Sjajnu partiju, Foland je krunisao svojim trećim golom, za konačnih, Monako – Crvena zvezda 4:1. Ovim je tim Miloša Milojevića završio svoju evropsku priču.

U drugoj utakmici ove grupe, Trabzon je golom Bakasetasa savladao Ferencvaroš 1:0. Turski šampion takmičenje nastavlja u nokaut fazi Lige konferencija.

Ferencvaroš je od ranije osigrao plasman u osminu finala Lige Evrope, dok će Monako igrati šesnaestinu finala ovog takmičenja.

Crvena zvezda se okreće domaćem šampionatu, gdje će pokušati odbraniti titulu , čime bi nardne sezone osigurala direktan plasman u Ligu šampiona.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Starinski lijek idealan za jetru i holesterol

Ova biljka jača rad svih žlijezda, daje snagu, obara holesterol, jača mišiće, pomaže kod klonulosti, a poznata je...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...