Bijeljinski šoumen Vasko Todić, ’’Vasa Dasa’’, ’’Stara Priča’’ ’’Picerija Priča’’, poznat po svojim dinamičnim i zabavnim nastupima, napravio je neočekivani preokret u karijeri – prelaskom u ’’stomatologiju’’….

Vasko Todić, poznat po svom šoumenstvu, pokazao je još jednom svoju empatiju i posvećenost zajednici tako što je pomogao djeci iz vrtića „Čika Jova Zmaj“ u Bijeljini da prevaziđu strah od zubara u ordinaciji “Zub-Art’’ u Bijeljini.

’’Bio je i pacijent, i zubar, i šoumen’’ – djeca ga vole …

Vaske je kroz kreativnu radionicu i interaktivan pristup, uspio da kroz igru i smijeh približi mališanima stomatološke procedure, čineći ih manje zastrašujućim.

Njegova sposobnost da kroz zabavu uspostavi vezu sa djecom omogućila je mališanima da steknu povjerenje u stomatološku njegu, a kroz ovu inicijativu u Zubnoj ordinaciji ’’Zub-Art’’ u Bijeljini, Todić je uspješno pokazao kako se humor i edukacija mogu spojiti kako bi se otklonile dječje bojazni i postavio temelj za zdrav odnos prema brizi o zubima.

Ova akcija je bila izuzetno pozitivno prihvaćena, kako među djecom, tako i među roditeljima i osobljem vrtića, koji su izrazili zahvalnost Vasku na njegovom jedinstvenom doprinosu.

Njegova ljubav prema sceni i zabavi bila je prepoznata kroz razne događaje i performanse, ali sada je svoju kreativnost i energiju usmjerio ka novom pozivu – stomatologiji, ali uz pomoć bijeljinskih mališana iz vrtića Čika Jova Zmaj.

Sve ovo pokazuje Vaskovu svestranost i želju da spoji umjetničku kreativnost sa ozbiljnošću, što ga čini jedinstvenom ličnošću na lokalnoj sceni.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име