''ZP KOMERC'' iz Bijeljine jedno od značajnijih preduzeća u oblasti MESOPRERADE

Datum:

Share post:

Od samog početka pandemije virusa korona Privredna komora je stala u zaštitu domaće proizvodnje, s ciljem poboljšanja uslova poslovanja pa sve do podizanja svjesti za kupovinom domaćih brendova. Predstavnici Privredne Komore posjetili su ovih dana preduzeće ZP Komerc te razgovarali o problemima sa kojima se trenutno suočava mesoprerađivačka industrija.


Posljedice pandemije virusa korona evidentne su u svim granama privrede. Negativni efekti usljed poremećaja na tržištu osjete se i u mesoprerađivačkoj industriji. Pored ostalog došlo je do pada prodaje proizvoda i poluproizvoda od mesa.

S kojim se problemima suočava mesoprerađivački sektor sagledali su tokom posjete ZP Komercu u Vršanima predstavnici Privredne komore Srpske.

Za razliku od drugih industrija mesa, ZP Komerc je kompanija u kojoj je u potpunosti zaokružen proizvodni ciklus, od uzgoja žitarica i stoke na farmama, do klaonice, prerade i prodaje, pa su i izazovi u poslovanju daleko veći.

TESTNA REKLAMA

ZP Komerc je ističu u Privrednoj komori Srpske jedno od najznačajnijih preduzeća u oblasti mesoprerađivačke industije koje ima značajne kapacitete i koje je tehnološki u samom vrhu evropskih standarda proizvodnje i prerade.

Ova firma je u prednosti, s obzirom na činjenicu da ima zatvoren sistem snabdijevanja sirovinama uz vlastitu proizvodnju tovne junadi i 30.000 svinja na farmama, pa je u potpunosti kontrolisan i kvalitet gotovih proizvoda.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...

BORENOVIĆ NEŠIĆU: “Javio se i treći ljiljan“

Predsjednik PDP RS, Branislav Borenović, oglasio se na društvenoj mreži Twitter odgovarajući predsjedniku DNS, Nenadu Nešiću na prozivku...