ZORAN MASTILO: ''Dobro bi bilo da SNP ima kandidata za gradonačelnika Bijeljine''

Datum:

Share post:

Savez za novu politiku će na lokalnim izborima u opštini Srebrenica podržati kandidata za načelnika koga predloži većina srpskih partija u ovoj opštini, rečeno je danas u ovoj stranci.

Razmišljaju u SNP-u i o svom kandidatu za gradonačelnika Bijeljine, ipak prema riječima predsjednika ove stranke Zorana Mastila u Bijeljini će podržati onog kandidata koji bude ponudio najbolje projekte koji će unaprijediti ovaj grad.

Savez za novu politiku izlazi na lokalne izbore na nivou RS, a prema riječima predsjednika ove stranke Zorana Mastila, SNP će imati svoje odborničke liste u više od 20 lokalnih zajednica.
 

Kako kažu u SNP-u, na području opštine Srebrenica na lokalnim izborima, podržaće kandidata za načelnika, koga predloži srpska većina u Srebrenici.

Svoju odborničku listu imaće SNP i u Bijeljini, a prema riječima predsjednika ove stranke, dobro bi bilo da SNP ima i svog kandidata za gradonačelnika Bijeljine, ali tu odluku kaže Zoran Mastilo nisu još donijeli.

TESTNA REKLAMA

Govoreći o saradnji sa drugim političkim partijama u Bijeljini, Mastilo podsjeća da je ova stranka ranije potpisala sporazum o koalicionom djelovanju sa GO SNSD-a Bijeljina.

Ovom gradu je potreban razvoj i bolji standard građana, kaže Mastilo i izražava zadovoljstvo što je ova stranka,koja pripada grupaciji manjih političkih partija uspjela animirati građane, i imaće svoje odborničke liste na lokalnim izborima od Bileće do Doboja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

TRIVIĆ U BIJELJINI: Gradonačelnik Petrović se odlično nosi sa svim izazovima koji potiču iz domena politike (foto)

Pantelinskoj duhovnoj večeri u Bijeljini, prisustvovala i potpredsjednik PDP RS i kandidat za predsjednika RS Jelena Trivić koja...

BIJELJINA: Održano Pantelinsko duhovno veče (foto)

Večeras je u Bijeljini u Centru za kulturu "Semberija" održano Duhovno veče u sklopu Pantelinskih dana. Duhovnoj večeri...

BIJELJINA: Delegacija SPS na manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče“

Delegacija SPS Bijeljina prisustvovala je večeras kulturnoj manifestaciji “Pantelinsko duhovno veče” u Bijeljini. Delegaciju bijenskog SPS su predvodili dr...

ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Semberija ima veliki potencijal da bude najrazvijenija regija u BiH (foto)

Mirko Šarović, predsjednik SDS RS i kandidat za Srpskog člana Predsjedništva BiH na oktobarskim izborima, prisustvovao je večeras...