Značajno učešće predstavnika bijeljinske Bolnice na 6. Kongresu doktora medicine RS (foto)

Datum:

Share post:

Ljekari bijeljinske bolnice, zajedno sa direktorom prof. dr Zlatkom Maksimovićem, imali su značajno učešće na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske, koji je održan za vikend u Tesliću pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske , Ministarstva zdravlja socijalne zaštite RS i Ministarstva nauke i tehnologije RS.

Zapažena su bila predavanja i stručni radovi naših ljekara iz najnovijih oblasti hirurškog tretmana, kardiologije, otorinolaringologije, neurologije i ginekologije.

Rad iz JZU Bolnice „Sveti vračevi“ na temu „Akutni vestibularni sindrom“, koji je pripremila dr Nada Savić, načelnica Odjeljenja za otorinolaringologiju ocijenjen je kao najbolji u kategoriji poster prezentacije.

TESTNA REKLAMA

Šesti kongres doktora medicine, sa međunarodnim učešćem, okupio je oko 300 eminentnih stručnjaka iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavljeno je oko 200 naučnih i stručnih radova iz različitih oblasti medicine.

Generalni pokrovitelji 6. Internacionalnog kongres doktora medicine u Tesliću su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je svečano otvorio Kongres.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...