Večeras je u Bijeljini, u Centru za kulturu „Semberija“ završena petodnevna priredba „Razigrana jesen“ u organizaciji Udruženja građana “Glas mladih evropske Bijeljine”.

Večeras su nastupili polaznici vrtića “Ciciban”, “Zvončica”, “Vini Pu” i “Petar Pan”, dok su prethodni dan nastupili mališani vrtića “Čarolija”, “Čika Jova Zmaj” i “Dječiji čarobni svijet”.

Prema riječima predsjednika Udruženja, Srđana Abadžića, “cilj priredbe je približavanje djece predškolskog uzrasta, kulturnim dešavanjima u gradu i da se kroz humanitarni rad promovišu prave vrijednosti jednog društva”.

„Ovogodišnja, osma po redu priredba, pod nazivom “Ljubav je…”, okupila je 16 predškolskih ustanova iz Bijeljine, Lopara i Ugljevika, a ulaz na priredbu je „naplaćivan“ u vidu dobrovoljnog priloga, slatkiša ili igračke. Pored priredbe, u holu ispred velike sale Centra za kulturu, organizovana je i prodajna likovna izložba radova djece koja su učestvovala na priredbi, a od svih prikupljenih sredstava biće kupljeni humanitarni paketi sa osnovnim životnim namirnicama, koji će biti podijeljeni višečlanim porodicama sa malom djecom”, rekao je Abadžić.

Pokrovitelj priredbe “Razigrana jesen” bio je  Grad Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име