Završen treći “Bijeljina kup“ – učestovalo preko 700 takmičara (foto)

Datum:

Share post:

Fudbalski teren u Tombaku proteklog vikenda bio je mjesto održavanja trećeg po redu „Bijeljina kupa“. Organizator je bila Škola fudbala „Junajted“ (United), a učestvovale su ekipe malih fudbalera rođenih u periodu od 2009. do 2015. godine.

Ovogodišnji turnir okupio je preko 65 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Srbije, učestvovalo je preko 700 takmičara i preko 2000 posjetilaca u tri takmičarska dana od 01. do 03. jula.

„Dobili smo mnoštvo pozitivnih komentara o sistemu takmičenja, koji je bio drugačiji od svih ostalih na koji smo  navikli, što nas posebno raduje. Pored takmičarskog djela gde su najbolje ekipe dobijale pehare za osvojena prva tri mesta, svi učesnici su dobijali medalje, što je svim učesnicima izmamilo pre svega osmeha na lice, a to je najbitnije, jer ipak je u pitanju turnir za djecu“ – istakao je organizator za portal Dešavanja u Bijeljini.

Ovom prilikom, organizatori su se posebno zahvalili na pomoći u održavanju turnira kompanijama : Aqva Doria Fructa Trade, Kući Zdravlja, Pekara Petrić ,Vitinka , Agromehanika Alati, BN Elektro, Data Soft, medijskim prijateljima, među kojima je portal Dešavanja u Bijeljini, kao i članovima kluba i roditeljima koji su svojim doprinosom pomogli održavanju ovogodišnjeg turnira.

Pehari su, između ostalih, otišli u ruke Akademije fudbala iz Modriče, Škole fudbala „Nacional“ iz Bijeljine, kao i ekipe „Soccer kids“, takođe iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...