Završen treći “Bijeljina kup“ – učestovalo preko 700 takmičara (foto)

Datum:

Share post:

Fudbalski teren u Tombaku proteklog vikenda bio je mjesto održavanja trećeg po redu „Bijeljina kupa“. Organizator je bila Škola fudbala „Junajted“ (United), a učestvovale su ekipe malih fudbalera rođenih u periodu od 2009. do 2015. godine.

Ovogodišnji turnir okupio je preko 65 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Srbije, učestvovalo je preko 700 takmičara i preko 2000 posjetilaca u tri takmičarska dana od 01. do 03. jula.

„Dobili smo mnoštvo pozitivnih komentara o sistemu takmičenja, koji je bio drugačiji od svih ostalih na koji smo  navikli, što nas posebno raduje. Pored takmičarskog djela gde su najbolje ekipe dobijale pehare za osvojena prva tri mesta, svi učesnici su dobijali medalje, što je svim učesnicima izmamilo pre svega osmeha na lice, a to je najbitnije, jer ipak je u pitanju turnir za djecu“ – istakao je organizator za portal Dešavanja u Bijeljini.

TESTNA REKLAMA

Ovom prilikom, organizatori su se posebno zahvalili na pomoći u održavanju turnira kompanijama : Aqva Doria Fructa Trade, Kući Zdravlja, Pekara Petrić ,Vitinka , Agromehanika Alati, BN Elektro, Data Soft, medijskim prijateljima, među kojima je portal Dešavanja u Bijeljini, kao i članovima kluba i roditeljima koji su svojim doprinosom pomogli održavanju ovogodišnjeg turnira.

Pehari su, između ostalih, otišli u ruke Akademije fudbala iz Modriče, Škole fudbala „Nacional“ iz Bijeljine, kao i ekipe „Soccer kids“, takođe iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...