Drugog dana međunarodnog rukometnog turnira Bijeljina Handball Cup odigrano je preko 100 utakmica na terenima u Etno-selu Stanišići i u bijeljnskoj gimnaziji.

Viđeno je sjajnog rukometa, odličnog druženja, a svi su učesnici i gosti mogli uživati. Nakon ovog drugog dana poznati su polufinalisti u svim generacijama, tačnije u nekim generacijama i u muškoj i u ženskoj konkurenciji igra se ligaški sistem, a nakon mečeva u nedjelju bit će poznati osvajači turnira po generacijama.

Kod djevojčica 2006. godište igra se ligaški sistem, a sutra (nedjelja) će se znati pobjednik nakon što se odigra posljednje kolo. Nakon drugog dana vodeća je Zeta sa šest bodova, dok je Derventa druga sa pet.

Zrinski i Metalac će igrati u prvom polufinalu kod djevojčica 2008. godište, a u drugom će se sastati Crvena zvezda 2 i Partizan.

Kod djevojčica 2010. godište u polufinalu će igrati Zrinski – Zeta, a u drugom polufinalu će se sastati Crvena zvezda i Krivaja.

Djevojčice iz Crvene zvezde 2011. godište igrat će u polufinalu protiv Kosmaja, dok će se u drugom polufinalu sastati Lokomotiva (Mostar) i Krivaja.

Kod najmlađe generacije 2012. godište u polufinalu će igrati će tri ekipe iz Crne Gore, a u crnogorskom derbiju sastat će se Nikšić i Berane, dok će Zeta igrati protiv mostarske Lokomotive.

Slično kao kod djevojčica 2006. godište, tako će i kod dječaka 2007. godište takmičenje biti okonačno nakon ligaškog sistema. Domaćin Bijeljina ima četiri boda, a francuski Assau i reprezentacija SBK/SKB imaju po tri.

Kod dječaka 2008. godište u polufinalu će igrati Sloga (Gornji Vakuf/Uskoplje) – Bijeljina, a u drugom polufinalu će se sastati Partizan i Gradačac.

I kod dječaka 2009. godište igra se ligaški sistem, a uoči posljednjeg dana takmičenja Partizan ima šest bodova, a Bijeljina i Jakab Kezisuli po četiri.

I u generaciji 2011. godište igra se ligaški sistem, a prvoplasirani je Ivan sa šest bodova, dok su Konjuh i Kotor Varoš sakupili po tri.

U generaciji 2012. godište u polufinalima će se sastati Gradačac i Đurđenovac, te Bijeljina i Zastavna. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име