Zavladaće glad! Broj Zvjeri 666 otkrio je sve!

Datum:

Share post:

– Svetom će zavlada suša i velika glad zbog čega će biti potrebno na vreme pripremiti najpotrebnije namirnice, naročito brašno. Međutim, kraj sveta neće biti moguće izbeći. Onog trenutka kada bude srušena džamija u Jerusalimu i počne izgradnja hrama, svima će biti jasno da nam preostaje samo nekoliko godina života na zemlji – ovo su predviđanja starca Srbina Stefana, koji je poznat i kao Stefan Karuljski.

O propovedima i predskazanjima ovog monaha, koji je proživeo pola veka u Svetoj Gori, u Grčkoj, gde je izuzetno cenjen i poštovan, i dan-danas se, 17 godina nakon njegove smrti, uveliko priča i piše. U Srbiji, za razliku od Grčke, javnost malo zna o onome o čemu je ovaj duhovnik govorio.

foto: Miloš Bjelinić

TESTNA REKLAMA

A najčešća tema na koju je pričao jeste upravo kraj sveta i događaji povezani s tim – pojava antihrista, broja 666, glad koja će zavladati svetom i drugo.

Kako je predviđao monah Karuljski, pred početak kraja sveta umnožiće se čulnost, stomakougađanje i pijanstvo, pa će ljudima Gospod da ih osvesti poslati – glad, zemljotrese, bolesti i na kraju, ljudima pijanim od razvrata, strašne muke antihrista. Međutim, prema njegovim proricanjima, ni toliki tuga i bol neće kod njih izazvati nikakav osećaj straha i potrebe za pokajanjem.

– Kada vidite da se gradi Solomonov hram, treba da pribavite namirnice za tri-četiri godine, a naročito brašno… Pre nego što počne izgradnja hrama, ne treba da se pripremate. Gospod će dozvoliti da hram izgrade neposredno pre konačnog kraja sveta. U njemu će vladati car, čije ime označava katastrofu. Ovaj car katastrofe će stajati i nad njihovim glavama, te neće moći da ga se otarase. Ovo će učiniti Gospod, kada dođe vreme strašnog poslednjeg suda – zapisao je Stefan Karuljski.

Tumačenja koje je starac dao o Otkrovenju, odnosno o ličnosti antihrista i o „broju zveri“, odnosno 666, bila su predmet mnogih rasprava, a tumačenja su zasnovana isključivo na Jovanovom Otkrovenju.

– Tajna o zlom čuva se u velikoj tajnosti od nas. Oni koji rade na tome, a zna se ko su, čine sve da ovaj izrod zla bude rođen i da odraste u velikoj tajnosti, da se pouči metodama satane, odnosno da se u početku prikaže kao dobar, slatkorečiv, pobožan, naučen da posti, zaštitnik hrišćana, odnosno da se pretvara što može više i bolje pod obličjem jagnjeta dok se ne prigrabi vlasti. A onda će zbaciti masku i pokazati toliku zlobu, koliku svet još nije video – tvrdio je Stefan Karuljski.

Znakovi kraja sveta

– umnožavanje nepravde među ljudima,
– propovedanje Svetog jevanđelja širom sveta, svim narodima,
– prirodne katastrofe,
– dolazak antihrista,
– borba protiv Svete Hristove crkve

Izvor: insajder.in

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK Bijeljine ODBIO da se pozdravi sa ministrom Pašalićem u rodnom Crnjelovu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, zajedno sa ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i...

Premijer Srpske pozitivan na korona virus

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na virus korona (SARS-CoV-2). Premijer Višković ima blage simptome virusa i...

Donijeta odluka o usvajanju i provođenju Plana integriteta u Osnovnom sudu u Bijeljini

Na osnovu Smjernica za izradu i provođenje plana integriteta u pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine, koje je usvojio...

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...