U Ugljeviku se gradilo i radilo, od puteva, vodovoda, škola, seoskih domova, mostova, poručio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić na svečanoj sjednici Skupštine opštine u povodu krsne slave Svete Svete Petke Paraskeve.

-I, zaista, radimo i gradimo kako je najbolje. I ne gradimo samo infrastrukturu, već dajemo podsticaje našim privrednicima, najboljim đacima, studentima, talentima, sportistima, umjetnicima…Time izgrađujemo još dragocjenije naše ljude, pomažući nam da unaprijede svoj ali i život zajednice-rekao je Perić.

Optšina Ugljevik, ističe Perić, ima najeftinije obdanište, ali i i grijanje što je od velike važnosti za svaki kućni budžet.

-Naši kulturni i sportski kompleksi su za primjer i mnogo većim sredinama, kao i naše škole, a odnosu prema borcima i porodicama palih naših div-junaka i ratnim vojnim invalidima imamo odnos kao niko na ovim prostorima .To svi znaju. Tu je stalna briga o našim penzionerima, koji su podigli Ugljevik i čitav kraj, i tako će vazda da bude kao i onim koji su u teškim socijalnim i materijalnim uslovima.Teško je i da se izbroji koliko smo socijalno ugroženih skućili u pravom smislu te riječi-rekao je Perić.

Medalje i priznanja nagrađenima, povodom krsne slave opštine Ugljevik – Svete Petke, dodijelili su načelnik opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Zoran Lazić.

Zlatne medalje „Filip Višnjić” uručene su učenicima generacija, Teodori Manojlović, Ivani Radić, Raji Todorović, Ljubici Đokić, Vuku Stankić, ovu medalju dobila je i učenica Katarini Pajić za postignute rezultete iz oblasti obrazovanja kao i njena nastavnica Katarina Radovanović, te učiteljica Ivana Jovičić i Slaviši Jović iz oblasti kulture.

Zlatne značke opštine Ugljevik dobili su Cvjetana Dragonjić, Ratko Đurković, Cvjetko Ćirić, Aleksandar Sofić, Stefan Đukić, Sara Mićić, Goran Benović kao i Auto škola „Cvale“  i Auto škola „Mile“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име