ZAŠTO UO FK "RADNIK" ćuti o napadu na trenera Petrovića?

Datum:

Share post:

Jučerašnji napad na trenera Radnika Slavka Petrovića naišlo je na osudu kompletne sportske javnosti u Bosni i Hercegovini. 

Da li se pomenuti incident desio na ulici ili u sklopu terena odnosno stadiona FK Radnik, utvrdiće nadležni organi?

Pojedinci, kolektivi, sportski radnici, treneri, osudili su  fizički napad na Petrovića, a tom prilikom na njega je napadač potegao i pištolj, kako stoji u zvaničnoj informaciji.
 

Pored ostalih ovaj incident osudili su: Mladen Žižović, nekadašnji trener Radnika, Vlado Jagodić, trener Borca,  Feđa Dudić, trener Veleža, Amar Osim, trener Željezničara, te FK Tuzla Sity, Velež, Borac, a osuda je došla i od navijačke grupe Incident iz Bijeljina.

Sofrenić osudio napad
Na svom privatnom fb profilu  ovaj čin osudio je i Zoran Sofrenić, trener golmana u FK Radnik, i Petrovićev najbliži saradnik a interesantno da se po ovom događaju nije oglasila Uprava FK Radnik.

ZORAN SOFRENIĆ: Osuđujem NAPAD na našeg šefa stručnog štaba Slavka Petrovića!
http://www.desavanjaubijeljini.com/sr/news/Bijeljina//13609.zoran-sofrenic-osudujem-napad-na-nascaroneg-scaronefa-strucnog-scarontaba-slavka-petrovica!.html​

Zašto ćuti Upravni odbor Radnika?
Nigdje nismo uspjeli čuti saopštenje da se Upravni odbor ili klub oglasio povodom ovog incidenta.

Sem informacije o napadu, koja se sinoć pojavila na FB profilu kluba, iz  rukovodstva Radnika niko se nije oglasio povodom ovog događaja.

Koji je razlog, zaista u ovom meomentu, nije jasno nikome?

Ko prati dešavanja u klubu?
 

Da li su to morali da urade, ili trebali, prevashodno iz poštovanja prema čovjeku koji je postigao sa klubom najveće uspjehe u istoriji, izveo ekipu na međunarodnu scenu, osvojio Kup BiH, a ove sezone, od kada je došao, jedino on, uz saradnju sa Zoranom Sofrenićem, radi nešto u klubu. 

Da vjerujemo ili ne?
Nakon ovakvog ćutanja iz FK Radnik da li treba da vjerujemo pojedinim medijima i portalima koji su u prethodnom vremenu pisali da UO  ne postoji te da je Radnik u velikom problemu? 
 

Jedino opravdanje koje bi mogli imati jeste da nisu obaviješteni za ovaj događaj te se zbog toga nisu oglasili???
 
Bez obzira na sve mogle su se napisati tri rečenice i osuditi čin koji je naišao na nevjericu u kompletnoj fudbalskoj javnosti Bosne i Hercegovine da se nešto ovako može desiti svima drugima.

Zašto ćuti UO FK Radnik?

 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ U BIJELJINI: Od februara Tužilaštvo u novoj zgradi (foto)

Ministar pravde Republike Srpske Miloš Bukejlović izjavio je da je izgradnja nove zgrade Tužilaštva u Bijeljini pri samom...