Zašto je "švaler" visio sa terase?

Datum:

Share post:

Nakon što je video snimak najpoznatijeg "švalera" Srbije, koji je visio sa terase obišao region, mnogi su se zapitali da li je on zaslužno ponio tu titulu, tačnije, da li se stvarno radilo o švaleraciji ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Anonimni momak iz Užica, koji je skočio sa terase stana u Budvi, u veoma kratkom roku je postao viralni hit i nema onoga ko se nije zapitao da li je mladić bio u švaleraciji ili je možda izgubio ključeve. Prema pisanju Blica, u obe verzije ima istine.

Naime, mladić, za koga je rečeno da je bio u alkoholisanom stanju, bio je u društvu nekoliko djevojaka u stanu kada je, odlučio da vrata apartmana zaključa, a ključ baci kroz prozor. Kako je anonimni sagovornik izjavio, do toga je došlo nakon što su djevojke sa kojima je pio tu noć, riješile da krenu kući. Kada je shvatio šta je učinio, on je vidno pijan krenuo da skače sa terase, iako su ga djevojke držale i molile da to ne čini. Uprkos njihovim riječima, pijani mladić je riješio da se spušta do dole preko terasa stanova koji su se nalazili ispod njega.

Agonija zaključanih djevojaka je potrajala sat vremena, kada su nekako uspjele da izađu iz stana i od tog trenutka počinje video snimak koji je vidio čitav region. Prema njihovim riječima, baš u trenutku kada su kucale na vrata apartmana koji se nalazio ispod onoga u kom su bile, sa namjerom da zamole ljude koji su se nalazili unutra da ga puste unutra, on je skočio sa četri metra visine.

TESTNA REKLAMA

Prema riječima sagovornika, mladić se nije trijeznio danima, a kada su došli do njega, sa pitanjem da li je dobro i zašto je to učinio, rekao im je da je Spajdermen.

Iako je mnogima njegov potez u prvi mah bio simpatičan, priča koja se krila iza video snimka je za svaku osudu, što zbog činjenice da je zaključao djevojke mimo njihove volje, što zbog toga što je svojim postupkom u alkoholisanom stanju, izazvao kod njih stresne i traumatične trenutke, a u istom i sebe doveo u životnu opasnost.

Dešavanja iz Bijeljine
Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...