ZAŠTO je FK ''Radnik'' isplatio 150.000 evra MENADŽERIMA? Gdje je TREĆINA? (video)

Datum:

Share post:

Očito je da se nisu stišale strasti niti je se slegla nepotrebno podignuta prašina, te se mnogi pitaju da li iza ostavke kao i smjene, iznuđene ostavkom, Mladena Krstajića sa pozicije predsjednika Upravnog odbora Radnika kriju ipak mnogo ozbiljniji razlozi od ličnog sukoba Krstajića i gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića.

Pa da nastavimo…
Fudbalskoj javnosti Semberije, a i šire stvarno je nejasno zbog čega je Radnik za transfer Šerbečića u Rozenborg isplatio 150.000 evra jednoj kiparskoj menadžerskoj agenciji što je TREĆINA  ukupnog transfera (!?).

Pitanje je i ovdje prosto – postoji li i za to odluka Upravnog odbora ili su je na svoju ruku donijeli Krstajić i Tomić?

Molimo za odgovor?
Ponovo, jednostavno pitanje, da li se radi o izuzetno štetnom ugovoru po interese Radnika?

Molimo za odgovor?
Postavljamo dalje pitanja: ’’Da li su velom tajne prekriveni i ugovori o prodaji Dine Beširovića, Marka Obradovića, Domagoja Franića…’’?

Sportska javnost Republike Srpske, BiH, Bijeljine i Semberije traži objašnjenje… , iskreni navijači Radnika…da li su bili nerazumljivi potezi, kada je već bilo poznato da Radnik igra Evropu, da se najboljim igračima Irfanu Hadžiću i Mladenu Lučiću daju sporazumni raskidi ugovora za odlazak u Zrinjski, odnosno Borac, a prije odigravanja prvog kola kvalifikacija za Ligu Evope?

Molimo za odgovor?
Da li je tim ’’papirolosko-administrativnim’’ potezima Uprave (sada već bivše) Radnika ostao bez još 260.000 evra, jer bi sa njima u ekipi lako eliminisao Spartak iz Trnave i izborio plasman u drugi krug kvalifikacija, a pušteni su bez ikakve novčane naknade?

Molimo za odgovor?

DA LI je Krstajića donela roda ili ga je doveo – POSTAVIO Mićo Mićić?

Da, u čitavoj sagi o ''smjeni“ Mladena Krstajića zaboravlja se najbitnija činjenica!

Njega nije donijela roda, nego ga je gradonačelnik Mićo Mićić doveo – POSTAVIO da sjedne u fotelju najtrofejnijeg semberskog sportskog kolektiva, što nije mala stvar, bez obzira što su se neki novinari obrušili na svijetlu istoriju ovog kluba, sugerišući da su fudbaleri Radnika, do dolaska Krstajića, igrali fudbal u dugim gaćama i gumenim opancima, a umjesto lopte ganjali glavicu kupusa.

Semberci su igrali fubal i pre 2015. godine i igraju ga i nakon 2015.!
Na Skupštini Radnika koja je održana 22. januara 2015. godine Mićo Mićić je lično predložio i POSTAVIO Mladena Krstajića za predjsednika Radnika u narednom četvorogodišnjem mandatu, što je Skupština jedoglasno podržala.

Naredne dvije godine Krstajić je imao i suštinsku, a i ne samo verbalnu podršku Miće Mićića, ali, takođe ne smijemo zaboraviti da je Grad Bijeljina u naredim godinama bio isključivi finansijer FK Radnika.

Zaboraviti ne možemo, niti hoćemo!

Objesili bi me na trgu!
 „Da građani znaju koliko izdvajam za Radnik objesili bi me na gradskom trgu“, znao je reći Mićić u krugu svojih prijatelja i saradnika.

Šta se dalje dogadjalo to samo njih dvojica znaju, ali gradska vlast je i dalje, u skladu sa svojim mogućnostima, učestvovala u finansiranju aktivnosti FK Radnik.

Kada ga je doveo – POSTAVIO na čelo kluba i finansijski pomagao ( FK Radnik), Mićić je za Krstajića bio ''moj stariji brat“, a kada je tikva pukla, doskorašnji ''brat“ postao je najgori čovjek na svijetu, ''čovjek koji se u sve miješa kao margarin i koga ja ne ''fermam“ ni dva posto u poslednjih godinu i po dana“ kako  za jednu lokalnu TV stanicu, reče Mladen Krstajić, i izvrijeđa gradonačelnika na pasja kola.

Mićić Krstajiću na najprimitivnije uvrede, nije javno odgovorio ni jednom jedinom riječju.

Mićić prećuta mudro, gospodski, domaćinski, s manirom KUĆNOG, roditeljskog vaspitanja!

Zašto Krstajiću?
Na kraju krajeva, Krstajić je 27. decembra prošle godine podnio neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Upravnog odbora Radnika, i treba da kaže, zašto ju je povukao tek posle zakazivanja Skupštine kluba za 28. marta, na kojoj je ostavka trebalo da bude prihavćena?

Da li si imao poštene namjere, pre tobom su bila tri mjeseca da se predomisliš, povučeš ostavku i dodješ na posao.
Ali to nije učinio…

Zašto?
U narednim tekstovima detaljnije ćemo se baviti provizijom koja je menadžerskoj agenciji isplaćena za transfer Besima Šerbečića, zašto se Radnik pred Evopu odrekao najboljih igrača Hadžića i Lučića i drugim zanimljivim, i budućnosti Radnika, izuzetno važnim temama.

O tom potom…

O pritiscima, telefonskim pozivima, sugestijama… ’’bolje bi Vam bilo ovako ili onako’’, redakcija portala Dešavanja u Bijeljini ne bi da ’’raspreda’’!

Nastaviće se…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U 2024. oživljava “stari, dobri“ festival “Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“ (foto)

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...

Bijeljinske rukometašice grabe ka tituli (foto)

Dva dana, dvije utakmice i dvije pobjede! Ostvarile su ovo rukometašice ŽRK "Radnik" iz Bijeljine koje su proteklog...

MZ “POPOVI“: Bez i malo stida gradonačelnik se oglasio u vezi Doma kulture u Popovima! (foto)

Na tekst gradonačelnika Bijeljine oko neodržavanja prostorija u Domu kulture Popovi oglasila se i  MZ Popovi preko FB...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Užasan simak iz Popova – neodgovornost i neodržavanje Doma kulture (foto,video)

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo...