Zamjenik ministra civilnih poslova BiH na VASKRS organizovao KORONA DRUŽENJE (video)

Datum:

Share post:

Koliko su pojedinci iz vlasti bahati pokazao je još jedan video snimak, koji kruži društvenim mrežama, a koji je nastao u vrijeme vaskršnjih praznika kada su bile najrigoroznije mjere na snazi kako bi se spriječilo širenje virusa korona. Akter još jedne "korona žurke" bio je zamjenik ministra za civilne poslove u Savjetu ministara BiH i kadar Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića iz Zvornika Siniša Ilić.
 

Nakon ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staše Košarca (SNSD), koji je prošao zbog korona žurke u Sarajevu sa drugarskim ukorom partijskih kolega, primjer nepoštovanja svog naroda pokazao je i zamjenik ministra ciivlnih poslova Siniša Ilić.

I Košarac i Ilić dolaze iz srpske reprezentacije u Sarajevu, kako se sami nazvaše, a koja, kako vole da se pohvale, stoji na braniku Republike Srpske.

Svoj obraz i patriotizam pokazali su baš u vrijeme kada su u Republici Srpskoj, a i u BiH bile na snazi rigorozne mjere koje su građani disciplinovano poštovali kako bi spriječili širenje virusa korona.


 

Video snimci su najbolja potvrda koliko im je stalo do naroda koji predstavljaju. Oni žive svoj život a narod im samo služi za pokriće.

TESTNA REKLAMA

Nedodirljivi su i za njih očito ne važe zakoni.
 

Vrijeme pandemije i vanredno stanje, koje je još na snazi, valjda nam je otvorilo oči da vidimo koliko nas, građane, ponižavaju i podcjenjuju.

Kako to čine kada ne vidimo? 

 

Pogledajte zabavu u kojoj je glavnu ulogu imao upravo zamjenik ministra civilnih poslova Siniša Ilić (US) i to u vrijeme najrigoroznijih mjera za vrijeme Vaskrsa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROBLEM SA STRUJOM naselja Knez Ivo od Semberije – ELEKTRO BIJELJINA: Riješićemo problem (video)

Stanovnici naselja Knez Ivo od Semberije obratili su se portalu Dešavanja u Bijeljini kako bi iznijeli u javnost...

NEŠKOVIĆ (SDS) IZABRAN ZA DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH

Posalnik SDS Želimir Nešković iz Lopara, na današnjoj Posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, je izabran za delegata...

BIJELJINA: Organizovana regionalna konferencija „Sigurne zajednice za sigurnu budućnost građana“ (foto)

Danas su u Bijeljini, u okviru Projekta jačanje otpornosti na prirodne katastrofe i unapređenje strategija pripravnosti (PREPS) u...

Na šta novac troše predstavništva Republike Srpske u inostranstvu?

Predstavništva Republike Srpske u inostranstvu dobila su još novca iz budžeta. Drugi put ove godine. Početkom ove, za...