„ZAJEDNO SMO I DALJE“ Luka Petrović od sutra novi direktor Elektoprivrede RS

Datum:

Share post:

Luka Petrović, dosadašnji gradonačenik Trebinja sutra preuzima dužnost generalnog direktora Elektoprivrede RS, a do vanrednih izbora funkciju gradonačelnika obavljaće njegov zamjenik Mirko Ćurić.

Ovo je na današnjoj sjednici Skupštine grada saopštio Petrović i zahvaliio se svojim saradnicima, načelnicima odjeljenja, svim odbornicima, direktorima javnih ustanova  i preduzeća, građanima i medijima.

– Zajedničkim radom i podrškom građana, došli smo do 32 porodična programa i pomogli onima koji do sada nisu imali nikakvu pomoć. Pokrenuli smo 52 investicije i ovo treba nastaviti. Zajedno smo i dalje. Uvijek je bilo neriješenih problema i biće. Tu smo da rješavamo probleme, a zajedno možemo mnogo više – poručio je Petrović obraćajući se na sjednici gradske Skupštine.

On je dodao da odlazak ne znači da se neka vrata zatvaraju.

TESTNA REKLAMA

– Vrata su sva otvorena i dalje. Siguran sam da na mjestu generalnog direktora ERS ću moći pomoći više i Trebinju i Hercegovini i RS i da ćemo moći intezivirati realizaciju započetih investicija od kojih će budžeti hercegovačkih opština biti značajno veći – istakao je on.

Petrović je podsjetio i da je u predhodnom periodu u Trebinju urađen i  srednjoročni plan kapitalnih investicija, uspostavljena kvalitetna saradnja sa  Vladama RS i Srbije, Eparhijom Zahumko-herceogvačko, izvršena  reoraganizacija rada gradske uprave i drugi važni poslovi, koji su doprinijeli boljoj radnoj atmosferi u Trebinju.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BUDI RADNIK: Sutra u Centru za kulturu predstavljanje novih igrača FK ’’Radnik’’ i najava prodaje sezonskih ulaznica

Sutra, (ponedeljak, 15.avgust 2022.)  će se u Galeeriji  Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 17..00 časova održati pres...

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...