ZABRANJUJE SE kretanje iz mjesta prebivališta za vikend u RS

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj zabranjuje se kretanje svim građanima iz njihovog mjesta prebivališta od subote u 12 sati do nedjelje u 18.

Danas je usvojen i zaključak koji se odnosi na zabranu kretanja vikendom, a kojim se zabranjuje kretanje se svim građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote 12 časova do nedjelje u 18 časova.

Rekao je ovo nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije, potpredsjednik Vlade i ministar pravde u Vladi Republike Srpske, Anton Kasipović.

– Dozvoljeno je kretanje onima koji rade uz potvrdu poslodavca. Mjera je donesena u cilju suzbijanja virusa korona i vjerujemo da će ovo zaustaviti širenje virus – rekao je Kasipović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...