Nova rođendaonica ‘Zabavni sokak – Divan dan’ nedavno je otvorila svoja vrata za mališane i njihove jedinstvene rođendane, koja se u potpunosti izdvaja od ostalih rođendanica u gradu.

Naime, rođendaonicu „Zabavni sokak – Divan dan“ otvorili su roditelji dvoje mališana uzrasta osam i šest godina, te su kroz želje svojih mališana, ispunili sve želje i ostalih slavljenika.

Sama ideja za otvaranje sasvim drugačije igraonice, potekla je od proslave kćerkinog rođendana koja je za svoj divan dan poželjela maskote i mnoštvo drugih zanimljivih igrica.

„Od prošle godine, od 7. avgusta je krenula organizacija, kupili smo luksuzne maskote iz Brazila koje se rade po posebnim protolokima. Za sada imamo šest vrhunskih maskota, (Miki, Mini, Paja patak, Lav), kao i lokal gdje roditelji mogu proslaviti rođendan svojim mališanima. Primarna želja nam je da usrećimo djecu i da im uljepšamo rođendan uz nezaboravno iskustvo sa vrhunskim maskotama, kao i da stvorimo lijepe uspomene. U ostalim lokalnim igraonicama je pretežno fokus da roditelji uživaju, a ne obraća se previše pažnje na djecu i to smo željeli da promjenimo“, kaže jedan od vlasnika rođendaonice „Zabavni sokak – Divan dan“.

Ono što odlikuje rođendaonicu „Zabavni sokak-Divan dan“ i izdvaja u odnosu na druge jeste sadržaj koji nudi. Pored vrhunskih maskota koje možete da iznajmite za svoje mališane (maskota Lava koja je zaštitni znak rođendaonice i ujedno domaćin svakog rođendana), tu je i elektična dizalica koja slavljenike spušta u bazen prepun slatkiša.

Sve što slavljenik uhvati rukama i nogama kada ga spuste u bazen prepun raznih slatkiša je poklon od rođendaonice za slavljenika.

Kada je riječ o higijeni, ona je na vrhunskom nivou, s obzirom da je i djeci i roditeljima ulazak dozvoljen isključivo bez obuće, odnosno, u čarapicama.

Jedna od prednosti je takođe i usluga, odnosno, hrana. Domaćini donose svoju hranu, biraju po svojoj želji, a vlasnici rođendaonice istu serviraju prema željama i potrebama domaćina i slavljenika, dok se piće može uzeti u lokalu „Zabavni sokak – Divan dan“, po identičnim cijenama kao i svim ostalim ugostiteljskim objektima.

Takođe, za mališane je besplatna Cedevita i voda.

„Ono što najviše obraduje mališane je upravo ta elektronska dizalica koja sa profesionalnim planinarskim kaiševima podiže slavljenika na visinu od dva i po do tri metra. Dete u tom momentu u potpunosti uživa, a deca druga sede okolo i navijaju za slavljenika kako bi se on spustio u „bazen“ prepun slatkiša. Sve što slavljenik obuhvati rukama i nogama, u momentu kada ga podignemo sa dizalicom – pripada njemu“, kažu vlasnici rođendaonice.

I dok mališani uživaju u programu, roditelji imaju mogućnost da  se zabave uz karaoke. Bogat program koji nudi rođendaonica „Zabavni sokak – Divan dan“ pružiće Vašim mališanima nezaboravan rođendan, u pravom dječijem carstvu, po uzoru na rođendaonice u zemljama Evropske unije.

Svoj termin možete rezervisati na broj telefona 066/048-165, kao i putem instagram naloga Zabavni Sokak – Divan Dan i Fejsbuk stranice Zabavni Sokak – Divan Dan.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име