“Za zdrav stil života“ – Uspješno završena besplatna Škola plivanja za najmlađe Ugljevičane

Datum:

Share post:

U Ugljeviku je danas uspješno završena besplatna Škola plivanja za 130 djece uzrasta od pet do 15 godina koja je u cjelosti finansirana iz lokalnog budžeta.

Trener Škole plivanja Mladen Stevanović rekao je da se projekat besplatne škole plivanja uz podršku opštine Ugljevik realizuje već sedmu godinu zaredom.

“Djeca koja su imala određeni strah od vode, ili nisu imala priliku da plivaju danas samostalno bez straha ulaze u vodu, plivaju i generalno uživaju u vodi. Tako je naš cilj ove godine u potpunosti ispunjen, a to je smanjenje broja neplivača”, pojasnio je Stevanović.

On je čestitao svim mališanima a zahvalio opštini Ugljevik jer je u poptunosti finansirala obuku plivanja.

TESTNA REKLAMA

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić, zajedno sa saradnicima uručio je polaznicima diplome o uspješno završenoj obuci plivanja.

Perić je naglasio da je cilj rukovodstva opštine da svi građani njeguju zdrav stil života a posebno najmlađi stanovnici.

“Veliko je zadovoljstvo vidjeti ovoliko djece koji vode zdrav stil života, a posebno jer je ovaj projekat postao tradicionalan”, rekao je Perić.

On je istakao da se u opštini Ugljevik vodi računa o najmlađima kroz razne projekte počev od besplatne Škole sporta, fudbala, plivanja i drugih.

“Pokušavamo da od najmlađih uzrasta, djecu učimo da je fizička aktivnost važna, a posebno u ovim vremenima punih izazova, te da kroz razne aktivnosti i sportove budu zdravi”naveo je Perić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...