Za proširenje vodovodne mreže 156.745 KM

Datum:

Share post:

U Bijeljini je u toku ove godine sproveden postupak javne nabavke i sklopljen okvirni sporazum za proširenje vodovodne mreže u ukupnoj vrijednosti od 156.745 KM, a rok za realizaciju sporazuma je 31. decembar, navedeno je u informaciji gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine koja je usvojena na Skupštini grada.

Gradsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine u prošloj godini je pokrenulo postupak javne nabavke za proširenje vodovodne mreže u seoskim i gradskim mjesnim zajednicama, pa je sklopljen okvirni sporazum na osnovu kojeg je izvršeno proširenje vodovodne mreže u vrijednost od 194.024 KM i ukupnoj dužini od 3.788 metara.

U toku prošle i ove godine sklopljeno je 37 ugovora i proširena vodovodna mreža za ukupno 6.451 metara.

TESTNA REKLAMA

U ovoj godini je sklopljen i Ugovor o izgradnji fekalne kanalizacije i vodovodne mreže u Industrijskoj zoni dva, vrijednosti 707.653 KM i sa rokom realizacije do 31. decembra.

„U toku ove godine je sklopljen i realizovan i ugovor o rekonstrukciji dijela vodovodne mreže u ulici Vojvode Petra Bojovića vrijednosti od 129.993 KM“, navodi se u informaciji.

U saradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH u toku ove godine realizovan je i ugovor o izvođenju radova na proširenju vodovodne mreže u mjesnoj zajednici Čardačine, vrijednosti 22.515 KM.

„Grad Bijeljina je učestvovao u proširenju vodovodne mreže u iznosu od 10.515 KM“, navodi se u informaciji.

Izvor: www.ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...