ZA KIŠOBRANE 1.000 KM: Dvodnevni samit zemalja SEECP koštao BiH 124.560 KM

Datum:

Share post:

Samit lidera zemalja članica Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP) koji je održan 8. i 9. jula u Sarajevu i na Jahorini, budžet BiH koštao je 124.560 KM.

Kako je navedeno u planu javnih nabavki Predsjedništva BiH, koje je bilo organizator skupa, za usluge je plaćeno 104.560 maraka, dok je ostatak potrošen na nabavku roba.

Od pojedinačnih stavki, najviše je koštala usluga reprezentacije – 45.000 KM, a slijedi je smještaj za šefove i članove delegacija za šta je keširano 25.000 KM.

Procijenjeno je da će cvijetni aranžmani koštati 7.000 KM, a nabavka kišobrana za vozila šefova država odnosno delegacija 1.000 maraka. Rezervacija VIP salona na Aerodromu Sarajevo koštala je 7.000 KM, značke sa logom samita plaćene su 2.000 KM, akreditacije 2.600 KM, dok su kožne fascikle sa logom samita za šefove delegacija u kompletu sa blokom papira i olovkom plaćene 1.900 KM s uračunatim PDV.

TESTNA REKLAMA

Fascikle od eko kože za ostale članove delegacija plaćene su 3.600 KM, korice za jelovnike 1.200 KM, pozivnice za ručak i večeru u organizaciji Predsjedništva BiH 380 KM, tablice i oznake za auto 630 KM, a pokloni za šefove delegacija 7.000 maraka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: Neka svako uradi koliko može da ovaj grad bude bolji za život (foto)

BIJELjINA PROSLAVILA SVOJU SLAVU - DAN SVETOG PANTELEJMONA Večernjim bogosluženjem u Crkvi Svetog Đorđa, svečanom litijom centralnim gradskim ulicama,...

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...

BORENOVIĆ NEŠIĆU: “Javio se i treći ljiljan“

Predsjednik PDP RS, Branislav Borenović, oglasio se na društvenoj mreži Twitter odgovarajući predsjedniku DNS, Nenadu Nešiću na prozivku...