YouTube će prikazivati pet reklama umjesto dvije prije početka videa?

Datum:

Share post:

YouTube, platforma za dijeljenje videa, koja je u vlasništvu kompanije Google, trenutno testira funkciju koja se neće dopasti velikom dijelu korisnika.

Prema navodima nekih korisnika na društvenim mrežama, tokom septembra je popularna platforma tiho implementirala novi format prikaza reklama.

Korisnici, koji koriste besplatnu verziju servisa i nemaju pretplatu na YouTube Premium bi ubuduće mogli da budu primorani da gledaju pet reklama, prije nego što njihov video počne.

Ova vijest je odjeknula, nakon što je određeni broj korisnika počeo da se žali na Twitteru i Redditu. Oni ističu da im se prikazuje pet reklama umjesto dvije, prije nego što im je omogućeno da gledaju izabrani YouTube video.

TESTNA REKLAMA

YouTube je objavio i zvanično saopštenje po ovom pitanju. Iz kompanije ističu da bi situacija sa prikazom pet reklama mogla da se pojavi YouTube korisnicima, sa određenim formatom reklama pod nazibom „bumper ads“.

Prema navodima kompanije, ove reklame su kratkog formata i uobičajeno su duge šest sekundi. Nažalost, ne mogu da se preskoče.

Trenutno, ne prikazuje se svim YouTube Free korisnicima pet reklama prije početka videa, što znači da kompanija ovu opciju testira kod određene grupe izabranih ljudi.

U ovom trenutku, najveći broj YouTube Free korisnika vidi dvije reklame pre početka videa, a nije poznato kada će format sa pet reklama biti isporučen svim korisnicima platforme.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...