Škola fudbala za djevojčice i dječake „Soccer kids Bijeljina“ i ove godine sa velikim zadovoljstvom organizuje fudbalski turnir za djevojčice i dječake „Soccer day’s Bijeljina XI“. 

Jedanaesti turnir po redu „Soccer day’s Bijeljina“ u velikoj mjeri će se razlikovati od prethodnih deset koje je ova škola organizovala. Prva značajna promjena se odnosi na lokaciju odigravanja turnira. Ovogodišnji turnir će odigrati u novom sportskom centru Sportisimo, koji se nalazi u Trnjacima, na magistralnom putu Bijeljina – Rača. 

„Sportski centar Sportisimo predstavlja nešto potpuno novo, nesvakidašnje i do sada neviđeno na našim prostorima. Vrhunski teren za fudbal po ugledu na svetske klubove, sa komfornim svlačionicama i tuševima. Sportski centar posjeduje 4 velike svlačionice i jednu manju za sudije.

Novo u Semberiji – Sportski centar ’’Sportisimo’’ (foto)

Želja nam je da svi učesnici turnira imaju fenomenalne uslove od terena, svlačionica i tuševa, do tribina i pratećih sadržaja koje nudi ovaj sportski centar“. – najavljuju  organizatori. 

Druga značajna promjena odnosi se na termin održavanja turnira. „Ranijih godina smo imali dvodnevni turnir organizovan za 7 uzrastnih kategorija i u takvim uslovima uspjevali smo da organizujemo kvalitetan turnir. Ove godine imaćemo četiri takmičarska vikenda za 7 uzrastnih kategorija, odnosno, jedan dan za svaku kategoriju i to prema sljedećem rasporedu:

21.09. – 2017. godište,

22.09. – 2015. godište,

28.09. – 2016. godište,

29.09. – 2014. godište,

05.10. – 2013. godište,

06.10. – 2011. godište i

12.10. – 2012. godište. 

Još jedna od novina koja se odnosi na sam turnir, jeste da će ekipe u svim uzrastnim kategorijama igrati u sistemu 5+1. Pored toga sve utakmice se snimaju i biće u direktnom prenosu za posjetioce sportskog centra.

Organizatori turnira pozivaju sve fudbalske timove, akademije i škole fudbala da svojim  učešćem uveličaju XI turnir „Soccer day’s Bijeljina i ujedno da uživaju u sjajnom ambijentu SC Sportisimo. 

Prijave ekipa su moguće do 10.09.2024. godine i to na brojeve telefona 065/680-740 i 065/896-978, pored toga stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

IGRAJ FUDBAL, BUDI SREĆAN!!!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име