WhatsApp uskoro dobija novu opciju

Datum:

Share post:

Prošlog mjeseca, u beta verziji WhatsApp-a za Android, dobili smo specijalnu verziju „companion moda“, koji omogućava korisnicima da povežu postojeći WhatsApp nalog sa Android tabletom, a ovog mjeseca dobićemo tu funkciju i za telefone.

Iako se ne zna kada će „poboljšana verzija“ ovog režima stići na telefone, počela je da se pojavljuje na brojnim beta nalozima, što bi moglo da znači uskoro, piše WaBetaInfo, prenosi Tportal.

U novoj beta verziji vrlo je lako provjeriti da li možete spojiti svoj nalog sa sekundarnim uređajem. Sve što treba da uradite je da otvorite opcije na ekranu za registraciju da biste vidjeli opciju povezivanja drugog uređaja „Link djevice“. Ako vidite ovu opciju, to znači da se vaša beta verzija WhatsApp-a može povezati sa drugim pametnim telefonom.

Nakon povezivanja na drugi telefon, svi razgovori će biti dostupni na oba uređaja. Pošto je ovo još uvijek beta verzija, neke funkcije će ostati nedostupne – kao što je praćenje lokacije uživo, ili neke funkcije sa stikerima.

TESTNA REKLAMA

Ova funkcija trenutno podržava do četiri uređaja, pri čemu su razgovori i dalje šifrovani – bez obzira koji pametni telefon koristite.

„Companion mode“ je trenutno dostupan samo nekolicini korisnika, a navodno će više njih dobiti pristup u narednim nedjeljama. Zvanično lansiranje za sve još uvijek nije potvrđeno.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com

Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...