WhatsApp ima nove funkcije

Datum:

Share post:

WhatsApp ima nove dobre vijesti za sve koji često koriste ovu platformu za komuniciranje.

Kompanija je u proteklim mjesecima predstavila nekoliko značajnih noviteta, a sada stižu još neke nove opcije koje ne donose radikalne promjene, ali će svakako obradovati korisnike WhatsAppa, pogotovo one koji često prosljeđuju fotografije, video snimke ili dokumente ili često koriste ankete u grupnim razgovorima.

Trenutno, ako putem WhatsAppa želite da podijelite fotografiju, video ili dokument s drugim osobama ili u grupama, prenijeće se samo taj sadržaj, ali ne i njegov opis, odnosno moraćete naknadno da dodate opis kroz novu poruku. S novom opcijom, WhatsApp omogućuje da se slike, videa i dokumenti dijele direktno s postojećim opisom, odnosno da se taj opis izbriše, promijeni ili napiše potpuno novi opis prilikom deljenja tog sadržaja s drugima.

Što se anketa tiče, korisnici koji postavljaju pitanja sada imaju mogućnost da ograniče broj odgovora na pitanje na samo jedno ili, kao i do sada, da dopuste drugima da odaberu više odgovora unutar ankete. Uvedena je i mogućnost pretraživanja ankete, što će posebno biti korisno u grupama s većim brojem korisnika, odnosno onima u kojima se konstantno nešto objavljuje pa je potrebno puno skrolovanja kako bi se vratilo na anketu. Takođe, moguće je aktivirati i obavještenja tako da, kada god neko glasa, odmah možete da pogledate rezultate glasanja.

Ove promjene WhatsApp je najavio na zvaničnim stranicama i kažu da će svim korisnicima biti dostupne tokom narednih nedjelja.

Među brojnim novitetima koje je ova kompanija najavila posljednjih meseci, najvažnija je svakako mogućnost upotrebe istog naloga na više telefona, što su korisnici od WhatsAppa tražili godinama. Ta opcija je najavljena krajem aprila, kada je najavljeno da će svima biti dostupna tokom narednih nedjelja, prenosi b92.  

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...