Vulićeva novac od odštete preusmjerila mališanima sa poteškoćama u razvoju

Datum:

Share post:

Banjalučki advokat Dario Sandić uplatio je 2.000 KM na ime odštete zbog povrede časti i ugleda poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić, koja je taj novac usmjerila u humanitarne svrhe.

Okružni sud u Doboju u presudi je naveo da je tuženi obavezan da Vulićevoj na ime naknade štete zbog povrede časti i ugleda isplati 2.000 KM sa zakonskom zateznom kamatom i da nadoknati troškove sudskog postupka.

Vulićeva je izjavila da je danas na njen račun stigla uplata od 2.000 KM prema presudi Okružnog suda u Doboju i da je odmah taj novac preusmjerila Udruženju za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju Doboj.

Ona je podsjetila da je tužila banjalučkog advokata zbog klevete, uvrede časti i nanesene duševne boli.

„Pritisak javnosti, osuda i strah koji je prouzrokovao banjalučki advokat kod mene, danas doživljavam kao korisnu žrtvu. To nije veliki iznos ali znam da će Udruženju biti od velike koristi, a moja životna želja jeste – zdrava nam se djeca širom Srpske rađala“, istakla je Vulićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj

Služenjem parastosa u Crkvi Svetog velikomučenika u Istočnom Novom Sarajevu počelo je obilježavanje 32 godine od zločina u...

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...