Vukota Dodiku: Da si iskren prihvatio bi Zakon o porijeklu imovine

Datum:

Share post:

„Da je iskren davno bi prihvatio Zakon o ispitivanju porijeklu imovine pa bi javnost imala uvid o kojim porodicama se radi kao i uvid u imovinu svih porodica političara u Republici Srpskoj pa samim tim i njegove“ – istakao je Govedarica.

– Jučerašnja izjava Milorada Dodika na Ekonomskom forumu BiH da je „privatizacija osigurala nekoliko bogatih porodica koje su usmjerene da očuvaju same sebe“ predstavlja vrhunac licemjerja i još jedan stend-ap nastup lošeg komičara koji traži aplauze, rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

Prema njegovim riječima, ovim izjavama Milorad Dodik je pokušao da se prikaže kao zaštitnik narodne ravnopravnosti i borac protiv socijalnih nejednakosti u društvu.

Govedarica naglašava da Dodik sa sarajevske govornice, pod zastavom Bosne i Hercegovine, nastavlja praksu koja ga prati tokom cijele političke karijere – jedno govori, drugo radi a u konačnici manipuliše narodom.

TESTNA REKLAMA

„Da je iskren davno bi prihvatio Zakon o ispitivanju porijeklu imovine pa bi javnost imala uvid o kojim porodicama se radi kao i uvid u imovinu svih porodica političara u Republici Srpskoj pa samim tim i njegove“, istakao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je izrazio bojazan da Dodik vjeruje i sam u ono što govori što je još pogubnije jer bi to bio dokaz da je opijen moći potpuno izgubio osjećaj za realnost u kojoj žive građani Republike Srpske.  

Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...