VUKANOVIĆ SDS: Prihvatanje NATO-a zasluga Dodika i njegovih mentora

Datum:

Share post:

Prihvatanje Programa reformi za NATO je jasan dokaz da je predsjednik SNSD Milorad Dodok bio i ostao marioneta u rukama Zapada, koja ispunjava sve naloge svojih mentora koji su ga doveli na vlast, kaže Nebojša Vukanović, poslanik u Klubu poslanika Srpske demokratske stranke.
 
Vukanović navodi da je ovaj kao i brojni drugi slučajevi pokazao da se Dodik pričama o patriotizmu služi samo kako bi zavarao narod i prikrio stvarne zadatke dobijene od njegovih mentora.
 
„Prošle godine su prihvatili ANP, kojem su samo promijenili ime, a  sada je Savjet ministara BiH, kojim je predsjedavao SNSD-ov Zoran Tegeltija,  usvojio Program reformi za NATO i formiranje komisije za saradnju s ovim vojnim savezom“, ističe je Vukanović.
 
On kaže da se Dodik ponovo resetovao i vratio na fabrička podešavanja i da polako postaje dašak svježeg vjetra na Balkanu, kako ga je svojevremeno nazvala Madlen Olbrajt, državna sekretarka SAD.
 
Vukanović navodi da je Dodik i njegova vlast uvijek dobijala punu podršku od svih protivnika Republike Srpske koji su željeli da ona nestane.
 
„Strateški on je razorio Republiku Srpsku i to tako efikasno da to ne bi mogao uraditi nijedan okupator. Dalji  ostanak na vlasti SNSD bi vodio u nestanak Srpske jer je njihova zasluga što smo najsiromašniji dio Evrope, što imamo najveće dugove po glavi stanovnika i zato što privreda ne postoji, dok se  narod masovno odseljava“, kazao je Vukanović.
 
On navodi da je taktika Dodika i njegovih mentora da on javno priča šta god hoće, a da u suštini Republiku Srpsku razara iz temelja.
 
„Dok Dodik priča o referendumima, otcjepljenju i manipuliše narodnim masama Republiku Srpsku uništavaju na svakom polju počev od privrede, pravosuđa, demografije, zdravstvenog sistema i na kraju moralnih vrijednosti“, kazao je Vukanović. 
 
Desavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...