VUKANOVIĆ NAPAO OFICIRE I KOMANDANTE VRS: Šaka plaćenika u Bijeljini ponižava časne borce Vojske Republike Srpske

Datum:

Share post:

Nakon što je ucjenama i korupcijom stavio pod kontrolu gradonačelnika Banjaluke, režim je posle pokradenih Opštih izbora, osokoljen amnestijom CIK-a i pravosuđa, podrškom i ćutanjem međunarodne zajednice, licemjernih stranaca, Šmita i Delegacije Evropske Unije, odlučio da napadne jedini drugi  po veličini grad u Republici Srpskoj, kako bi poklopio sve džepove otpora koji nisu pod njegovom kontrolom. Preko svojih medija, ulizica, udbaša i plaćenika, mjesecima vodi prljavu kampanju protiv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, kao vrstu pripreme za vanredne izbore i opoziv, a da su upregli cijeli crveni bašibozuk govori i današnji sramni istup plaćenika koji brukaju i sramote časne borce Vojske Republike Srpske.

Ratni oficiri i komandanti Vojske RS i MUP-a RS: Gradonačelnik Bijeljine mora naučiti šta je patriotizam i poštovanje žrtve (foto)

RTRS, ATV i drugi režimski mediji danas su prenijeli konferenciju za novinare samozvanih predstavnika boraca koji su napali i kritikuju Ljubišu Petrovića jer ga zbog utvrđene krađe glasova i izbora naziva nelegitimnim „CIK predsjednikom“, što on u suštini i jeste, te su tobože zabrinuti jer se ne priznaju institucije Republike Srpske. Plaćnicima i lažnim predstavnicima boraca ne smeta što je Uzurpator uništio i zarobio sve institucije, što je smanjio budžet borcima za 70 miliona kako bi imao svoj budžet za Kabinet u iznosu od 56 miliona, što znači da on sam vrijedi više od svih boraca, ali im smeta što neko ukazuje na izbornnj i druge krađe i zloupotrebe.

Režim je prvo bio aktivirao svog starog igrača Pera Maljutku, koji svojim političkim spletkarenjima i istupima godinama sramoti časne borce slavne Garde Panteri, a kada su njegovi saborci snimili video prilog i ogolili prevaru sa konjušnicom, koju je pokušao predstaviti kao buduću Spomen sobu te napao bez osnova Ljubišu Petrovića, onda su potegli trećepozivce iz drugog ešalona.

Nijedan neprijatelj nije tako grubo zgazio i ponizio srpskog borca, kao što je to uradio Uzurpator i režim, i ako je ostalo imalo časti i dostojanstva u našem zgaženom, opljačkanom i poniženom narodu, onda bi trebali da se napokon olovkom osvete zulumćarima i tirjanima.

Staviti obraz pod zadnjicu često nije lijepo ali bude korisno. Kada naredni put budu služili i odrađivali prljav posao za Uzurpatora i njegov režim, za šaku srebrenjaka, onda nek se plaćenici sjete saboraca koji su na sebe digli ruku, jer nisu mogli da podnesu siromaštvo u koje ih je gurnuo njihov uarećitelj, život na ivici i u bijedi koji nije dostojan čovjeka 21-og vijeka, i neka razmisle šta bi pokojni saborci rekli da mogu da ih čuju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanovic.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...