Lider pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović boravio je u Bijeljini gdje je posjetio i kancelariju Gradskog odbora u Bijeljini.

-Posle uspješnih tribina u Loparama i Ugljeviku, podrške koju smo dobili od naroda za borbu protiv otimanja rudnika uglja u Ugljeviku i otvaranja rudnika litijuma na Majevici održali smo i sastanak Povjereništva Liste za pravdu i red u Bijeljini, rekao je Vukanović.

Lista za Pravdu i red Nebojše Vukanovića OTVARA DANAS KANCELARIJU U BIJELJINI

-Naša iskrena politika i jasni stavovi o svim ključnim pitanjima, otvaranja tema koja su od suštinskog značaja za građane, imaju sve veću podršku u narodu, i neophodno je da se u narednih par mjeseci angažujemo na terenu kako bi spremni dočekali raspisivanje lokalnih izbora i imali kvalitetne liste, kaže Vukanović.

-Bijeljina je drugi po veličini grad u Republici Srpskoj, na proteklim Opštim izborima dobili smo 2697 glasova, 5,1%, a u centru grada bili smo uglavnom treći po snazi politički subjekat, imali između 10 i 15% glasova, dok je nažalost procenat glasova u ruralnom području bio drastično manji, vjerovatno jer nismo imali dovoljno posmatrača, a vjerujem da će na narednim izborima podrška biti veća i da ćemo sa Klubom odbornika u Skupštini grada Bijeljine imati važnu ulogu u kreiranju lokalnih politika i donošenja odluka, ističe Vukanović.

-Svi koji žele da nam se priključe u borbi mogu da nas kontaktiraju i posjete neku od naših terenskih kancelarija, koje smo otvorili širom Srpske, zaključio je lider pokreta Za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име