VUKANOVIĆ: Čekam priliku da Stanivukoviću zadam konačne udarce

Datum:

Share post:

Potpuni raskol opozicije

Jedinstvo opozicije u Republici Srpskoj ozbiljno je narušeno ličnim sukobima i netrpeljivošću između pojedinaca, a koji su isplivale na površinu odmah nakon završetka prošlogodišnjih opštih izbora.

Ozbiljnija trvenja u opoziciji su počela kada je Jelena Trivić, svog dojučerašnjeg najvernijeg partijskog saborca i kolegu, Draška Stanivukovića, direktno optužila da je sabotirao njenu kampanju. 

Nakon toga, lider Liste “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović otvorio je nekoliko “frontova” s opozicionarima iz SDS i PDP.

Na Vukanovićevom udaru, najčšće su upravo Jelena Trivić i Draško Stanivuković.

Priliku da prozove nekadašnjeg saborca Draška Stanivukovića gdje god stigne, Nebojša Vukanović ne propušta.

Nakon što ga je nazvao lopovom i rekao da će podržati njegov opoziv, ovoga puta je odlučio da gradonačelniku poruči kako čeka priliku da mu zada konačni udarac.

“Zamjera nam što podržavamo njegov opoziv, pa pljuje po meni i Jeleni. Sa nestrpljenjem čekam priliku da mu zadam konačne udarce i da se veliki iluzionista i najveća politička prevara i podvala novijeg doba skine sa političke scene”, naveo je između ostalog Vukanović na svom blogu.

Sada je jasno, da se ne može reći kako se zajedništvo u opoziciji raspalo kao kula od karata, jer očigledno da zajedništva nikada nije ni bilo.

Dobri odnosi na relaciji pomenutog trojca, bili su samo predstava za javnost.

Na kraju opštih izbora, pokazalo se ko je ko kada je u pitanju opozicija, ako se ista uopšte tako može i nazvati.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LUKIĆ: Situacija sa afričkom kugom svinja u Srpskoj povoljnija

Koordinator Resora za veterinarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Njegoslav Lukić rekao je da je situacija sa...

Ljubavna priča Ajše i Miloša iz Bijeljine

Miloš i ja smo se vjenčali prije 3 godine. Naš zajednički život je ispunjen raznim izazovima ali uz...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava – Porodica Gajić iz Gornjeg Crnjelova već 25 godina razvija svoju farmu muznih...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava Farmer Ljubomir Gajić širi svoje gazdinstvo zahvaljujući...

„Mačak u čizmama i zli čarobnjak“ – besplatna predstava za najmlađe 27. septembra u Centru za kulturu „Semberija“

Povodom dječije sedmice Centar za kulturu u saradnji sa udruženjem "Ceca i deca" poklanjaju besplatnu predstavu za sve...