VUČIĆ U BIJELJINI: “Kada je o slobodi reč, Srbiju i Srpsku ništa ne može da podeli“ (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Srbije, Aleksandar VUčić, prisustvovao je danas proslavi Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na Gradskom trgu u Bijeljini.

U svom obraćanju, rekao je da je ovo dan u kojem se obilježavaju ne samo tri reči, tri simbola, nego i sama suština postojanja.

„Prvi je naša zastava, najlepša zastava na svetu. Ona pod koju možemo svi, ona koja ujedinjuje sve, ona, koja svima nama daje snagu pred kojom ne postoje prepreke. Drugi je – sloboda. Sloboda koja ujedinjuje i sve naše razlike, sloboda, koja je jedini garant prava na drugačije mišljenje, veru ili uverenje. Treći je – jedinstvo. Uslov svih uslova, jedini način da i zastavu i slobodu i različitosti sačuvamo“, rekao je Vučić i pozvao sve da uzmu svoje zastave i da ih donesu pod ovu jednu.

TESTNA REKLAMA

„Da ih udruže, da ih spoje, da ih povežu i pokažu svima da, kada je o slobodi reč, Srbiju i Srpsku ništa ne može da podeli. Živela Srbija! Živela Republika Srpska!“, poručio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na svečanoj manifestaciji posvećenoj obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...