Prijepodne pretežno sunčano i vrlo toplo. Sredinom dana će početi naoblačenje sa sjeverozapada i sjevera koje tokom popodneva donosi pad temperature, jaku kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Ponegdje će biti uslova za lokalne nepogode u vidu jakog do olujnog vjetra, grada i intenzivnih padavina. Ovo nevrijeme će obuhvatati sjeverni pojas i postepeno će se premještati ka sjeveroistoku, dok će na jugu i jugoistoku ostati pretežno sunčano tokom većeg dijela dana. Uveče sa Jadrana ponovo dolazi nova jaka kišna zona koja će najprije zahvatiti zapad i Hercegovinu, a zatim će se u noći i narednog dana premještati ka istoku obuhvatajući cijelu zemlju.

Vjetar: U prvom dijelu dana na sjeveru slab sjeverni, na jugu slab južni. Popodne vjetar postepeno jača. Pri prolasku jakih pljuskova mogući su jaki do olujni udari vjetra.

Minimalna temperatura vazduha od 17°C na zapadu do 24°C na jugu, u višim predjelima od 13°C. Maksimalna temperatura vazduha od 28°C na sjeverozapadu do 36°S na jugu i istoku, u višim predjelima od 26°C.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име