Vozi, Miška: Ovo je prelepa kondukterka Tatjana koja je bez dozvole vozila neispravni autobus "Laste" i ugrozila živote putnika

Datum:

Share post:

Tatjanu Angelov (31) za volanom tehnički neispravnog autobusa zatekla je danas policijska kontrola u KikindiJoš veće zaprepašćenje bila je činjenica da je mlada žena zapravo kondukterka, te da uopšte nema dozvolu za upravljanjem autobusa.

Tatjana je upravljala “
Lastinim “ autobusom koji je krenuo iz pravca Beograda, preko Zrenjanina, Kikinde pa sve do Subotice. Pri redovnoj rutinskoj kontroli, saobraćajna policija je u Kikinde, oko 9.30 sati zaustavila je autobus.Žena koja se nalazila na mestu vozača kod sebe je imala dozvolu, ali samo A kategorije.

Kada je ustanovljeno da žena upravlja autobusom sa nekoliko desetina putnika bez odgovarajuće dozvole, autobus je hitno isključen iz saobraćaja i dovezen je do glavne autobuske stanice u Kikindi, gde se trenutno i nalazi. Putnici su prebačeni u drugo vozilo i nastavili svoj put ka Subotici.

U PU u Kikindi saopšteno je da se na papirima kao vozač navodi muškarac Nebojša Radosavljević, ali da on i nije bio u autobusu.

Ipak, prema drugim verzijama koje su se pojavile u javnosti, Radosavljević jeste bio u vozilu, pa je još i dao koleginici volan u ruke, „kako bi se on malo odmorio“, pišu pojedini mediji. Po trećoj verziji, usputio joj je svoje mesto „da provoza malo“.

TESTNA REKLAMA

Prema rečima jednog Kikinđanina, koji je pre nekoliko dana čekao lokalni autobus u Mikronaselju, mlađu ženu je zapazio za volanom “Lastinog “ autobusa, koji se isto u to vreme kretao u pravcu Subotice. Svakodnevno ovaj autobus saobraća iz pravca Beograda, preko Zrenjanina i Kikinde, gde je prema redu vožnje na stanici u Mikronaselju tačno oko 9.30 sati, a zatim odlazi do glavne, gde kupi putnike i nastavlja ka Subotici.

Kako kaže meštanin, pomislio je tada da je lepo videti ženu kako radi “muški “ posao, ali da nakon čitanja današnjih vesti, još ne može da poveruje da je ovako nešto moguće.

Protiv prekršioca biće podnete prijave, a detalji ovog slučaja biće poznati nakon istrage koja je u toku.

​Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

FOND PIO: Danas počinje isplata penzija za jul

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava da...

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...