VOJIN MITROVIĆ: Semberija je rekla – prosperitetna Srpska, Dodik i Željka su garancija – NEĆEMO unitarnu i muslimansku državu

Datum:

Share post:

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske

IZBORI SU PUT STABILNOSTI SRPSKE ILI PUT ALTERNATIVE – UNITARNA BiH

VOJIN MITROVIĆ: Semberija je rekla – prosperitetna Srpska, Dodik i Željka su garancija – NEĆEMO unitarnu i muslimansku državu

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu šest Vojin Mitrović izjavio je večeras da su predstojeći izbori put stabilnosti, jake i prosperitetne Srpske  ili put koji nudi alternativa – unitarna i muslimanska država.

“Narod Semberije je već opredjeljen da želi jaku, prosperitetnu i stabilnu Republiku Srpsku, što smo imali priliku da čujemo tokom dosadašnjih posjeta domaćinima u Semberiji”, izjavio je Mitrović na stranačkoj tribini u Batkoviću.

Prema njegovim riječima, prosperitetna Republika Srpska potrebna je svima nama, našoj djeci i njihovoj budućnosti, ali i zbog budućnosti naše Republike Srpske.

On je naglasio da Republika Srpska i SNSD imaju provjerene ljude, lidere koji su se dokazali u prethodnom periodu, a to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

„Moramo da podržimo Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske, a Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH iza kojih postoje djela”, rekao je Mitrović, ministar prometa i komunikacija BiH u Savjetu ministara BiH.

Druga alternativa, kako je rekao, su Mirko Šarović koji ništa nije pokazao niti uradio za Srpsku i Jelena Trivić koja do sada nije vodila ni mjesnu zajednicu, a sada bi da se igra sa Srpskom.

“Imamo nove političare koji samo obećavaju, a njihovim obećanjima se ne može vjerovati, jer su to ljudi, prije svega, Velike Britanije i Vašingtona, i imaju jasan zadatak da Republiku Srpsku utope u BiH i da Srpska izgubi identitet”, upozorio je on.

Mitrović je poručio da je narod Semberije već odlučio i da će dati podršku i glasati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....