Vojin Mitrović: GLAS ZA DODIKA I CVIJANOVIĆEVU je glas za jaku REPUBLIKU SRPSKU

Datum:

Share post:

Izbori 2. oktobra nisu glasanje za kandidate i za političke partije, ovi izbori su glasanje za Republiku Srpsku, poručio je sa stranačkog skupa u Bijeljini nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Vojin Mitrović.

„Pred nama su teška vremena koja zahtijevaju provjerene i dokazane političare. SNSD ima takve odgovorne ljude koji vode odgovornu politiku, to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kojima je cilj stabilna i jaka Republika Srpska, za razliku od onih koji su istrošeni političari kao Mirko Šarović ili politički amateri kao Jelena Trivić“, rekao je Mitrović na predizbornoj tribini u semberskom naselju Amajlije.  

On je istakao da su se Dodik i Cvijanovićeva dokazali djelima u prethodnom periodu, da je vlast predvođena SNSD-om izgradila u Srpskoj autoputeve, mostove, bolnice, škole i vrtiće, sportske objekte i da oni sa Republikom Srpskom u srcu idu i u Sarajevo, Brisel i Vašington i znaju da je njihov narod iza njih.

 

TESTNA REKLAMA

 

„Iza ovih drugih nemamo ništa, prazninu, obećanja i želju da nas blate i na bazi toga da dođu na vlast, a onda da trče po stranim ambasadama po mišljenje i da rade protiv svog naroda“, naglasio je Mitrović.

Prema njegovim riječima, Dodik i Cvijanovićeva su ozbiljni ljudi koji vode računa o svim strukturama društva, radnicima, seljacima, penzionerima i omladini, a posebno je ukazao na podršku poljoprivrednicima kroz subvencije i podsticaje.

 

 

„Oni slušaju svoj narod i rade za svoj narod, za razliku od onih koji, sutra ako odu u Sarajevo, prvo  će u strane ambasade i neće raditi za svoj narod, nego ono što im kažu strani centri moći“, istakao je Mitrović.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 2. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do prekida...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

VRIJEME DANAS oblačno sa kišom

Ujutru na severoistoku oblačno sa kišom, u ostalim predelima malo do umereno oblačno i hladno. Na zapadu i...

Frilenseri u Srpskoj uplatili 805.000 KM poreza

Sve veći broj građana Srpske zarađuje baveći se frilensing poslovima na internetu pa su tako poreski obveznici koji...