Vojin Mitrović: GLAS ZA DODIKA I CVIJANOVIĆEVU je glas za jaku REPUBLIKU SRPSKU

Datum:

Share post:

Izbori 2. oktobra nisu glasanje za kandidate i za političke partije, ovi izbori su glasanje za Republiku Srpsku, poručio je sa stranačkog skupa u Bijeljini nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Vojin Mitrović.

„Pred nama su teška vremena koja zahtijevaju provjerene i dokazane političare. SNSD ima takve odgovorne ljude koji vode odgovornu politiku, to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kojima je cilj stabilna i jaka Republika Srpska, za razliku od onih koji su istrošeni političari kao Mirko Šarović ili politički amateri kao Jelena Trivić“, rekao je Mitrović na predizbornoj tribini u semberskom naselju Amajlije.  

On je istakao da su se Dodik i Cvijanovićeva dokazali djelima u prethodnom periodu, da je vlast predvođena SNSD-om izgradila u Srpskoj autoputeve, mostove, bolnice, škole i vrtiće, sportske objekte i da oni sa Republikom Srpskom u srcu idu i u Sarajevo, Brisel i Vašington i znaju da je njihov narod iza njih.

 

TESTNA REKLAMA

 

„Iza ovih drugih nemamo ništa, prazninu, obećanja i želju da nas blate i na bazi toga da dođu na vlast, a onda da trče po stranim ambasadama po mišljenje i da rade protiv svog naroda“, naglasio je Mitrović.

Prema njegovim riječima, Dodik i Cvijanovićeva su ozbiljni ljudi koji vode računa o svim strukturama društva, radnicima, seljacima, penzionerima i omladini, a posebno je ukazao na podršku poljoprivrednicima kroz subvencije i podsticaje.

 

 

„Oni slušaju svoj narod i rade za svoj narod, za razliku od onih koji, sutra ako odu u Sarajevo, prvo  će u strane ambasade i neće raditi za svoj narod, nego ono što im kažu strani centri moći“, istakao je Mitrović.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...

KMF Radnik Bijeljina – Plavi igraju test utakmice

Do početka Premijer futsal lige BiH je ostalo još desetak dana, pa sve ekipe testiraju svoju formu i...

NAJAVA ZA NOVI BROJ ,,SEMBERSKIH NOVINA“

U novom broju, ,,Semberskih novina'', koji je na kioscima, možete pročitati: 1. Kako je glasao narod Semberije i koji...