VOJIN MITROVIĆ: “Dodik i Cvijanovićeva jedino pravo rješenje za RS – Šarović bi bio u stanju prodati RS”

Datum:

Share post:

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS, izjavio je da narod mora da podrži Milorada Dodika za predsjednika RS, a Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva kako bi sačuvali Republiku Srpsku, upozoravajući da je Mirko Šarović spreman da proda RS.

“Naš jedini cilj je da Dodik bude predsjednik RS, a Cvijanovićeva srpski član Predsjedništva BiH. To je bitno jer posmatrajući političku situaciju u BiH i Sarajevo, imamo udare Bošnjake i islamskog svijeta sa jedne strane, a Hrvata sa druge strane. Tu su i strane ambasade kojima je interes Jelena Trivić, žena koja je profesor i nije lopov, ali je politički amater i nije vodila ni mjesnu zajednicu”, naglasio je Vojin Mitrović.

„Za razliku od Trivićeve, kaže Mitrović, Milorad Dodik je iskusan političar, koji je prošao sve moguće instance, od premijera, predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH i koji je za RS uradio kao niko do sada”, istakao je Mitrović u razgovoru sa mještanima semberskog naselja Brodac.

On je rekao da Mirko Šarović, za razliku od Milorada Dodika, nije uradio ništa za Republiku Srpsku.

TESTNA REKLAMA

Mitrović je istakao da Milorad Dodik putuje 20. oktobra u Rusiju sa razlogom, a to su podrška i da se obezbijede energenti i ostalo potrebno za RS.

“A šta rade Jelena Trivić i Mirko Šarović,  ništa. Oni su instrumenti političkih ambasada”, naglasio je Mitrović, dodajući da Mladen Ivanić britanski čovjek.

On je upozorio da bi Šarović sutra bio u stanju prodati RS, izražavajući nadu da narod neće podržati one koji podržavaju unitarnu BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Predstavljen zajednički spot vladajuće koalicije: “Da pobijedi Srpska” (VIDEO)

Vladajuća koalicija koju čine NPS – NDP – SP – DEMOS – US – SNSD objavila je promotivni...

JOVIČIĆ, DNS: „Niko osim DNS nema da ponudi ništa konkretno“

„Pozivam birače da do nedjelje dobro razmisle kome će dati svoju podršku i povjerenje da ih vodi naredne...

ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Za saradnju sa Srbijom i pristupanje Otvorenom Balkanu (video)

„Dok je Srbija jaka i slobodna, biće jaka i slobodna Republika Srpska“ poručio je Mirko Šarović, kandidat za...

Preminuo Juso Muratović, posljednji semberski kauboj

U Bijeljini je preminuo Juso Muratović, posljednji semberski kauboj, koji je bio ujedno i glumac i snimatelj jugoslovenskih...