Vojin Mitrović daje mandat na raspolaganje (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik danas je najavio na svom tviter nalogu da će SNSD realizovati stav da je jedna osoba ne može obavljati više funkcija.

DODIK: Nema više duplih funkcija

Nakon Miroslava Milovanovića, po ovom pitanju se izjasnio i Vojin Mitrović, izabrani poslanik SNSD u NSRS i Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara BiH, čije obraćanje prenosimo u cjelosti:

„Poštovani predsjedniče Dodik

TESTNA REKLAMA

upravo sam pročitao Vaše stavove sa kojima se slažem u potpunosti. Smatram da trebam biti primjer i uzor svojim kolegama, zato i postupam jedan od prvih.

Dajem Vam na raspolaganje mandat Ministra komunikacija i transporta u Savjetu ministara BiH, na koji sam delegiran od strane SNSD-a.

Molim Vas da me obavjestite da li prihvatate moju ponuđenu ostavku, kako bih i formalno pokrenuo sve neophodne procedure da istu sprovedem do kraja. 

Zahvaljujem se Vama, članovima SNSD-a, kao i svim građanima na povjerenju i podršci u prethnodnom periodu, kao i svima onima koji su me podržali da budem Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nadam se da će moje kolege, svi oni koji imaju dvije, tri ili više funkcija, pratiti moj lični primjer, a u skladu sa Vašim današnjim stavovima.

Stojim Vama, SNSD-u i građanima Republike Srpske na raspolaganju.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...