Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je svim osnovcima i srednjoškolcima u Republici Srpskoj početak nove školske godine.

U svoje ime, i u ime Vlade Republike Srpske želim da svim našim osnovcima i srednjoškolcima, njihovim roditeljima, kao i prosvjetnim radnicimapoželim srećan i uspješan početak nove školske godine – rekao je Višković

Dodao je da za svakog učenika, a pogotovo one najmlađe, koji sutra po prvi put sjedaju u školske klupe, početak školske godine označava novu životnu epohu.

– A zadatak svih nas je da im obezbjedimo kvalitetan obrazovni sistem koji će ih edukovati i osposobiti za ulazak u svijet odraslih. U tom procesu, presudna je uloga prosvjetnih radnika za koje sam siguran da daju sve od sebe da, kvalitetnim prenošenjem znanja, daju nemjerljiv doprinos razvoju novih generacija, ali i društva u cjelini. Duboko svjestan da ste na tom putu suočeni sa nizom izazova, želio bi vam iskažem svoju bezrezervnu podršku, te da svakodneveno iznalazite nove motive za bavljenje vašim, plemenitim zanimanjem – naglasio je Višković.

Poručio je da će im na tom putu vjerni saveznici biti roditelji, bez čijeg razumjevanja i pomoći, nije moguće zaokružiti obrazovni proces.

– Našim učenicima, želim da školske dane provedu u zadovoljstvu usvajanja novih znanja, te da poštuju svoje učitelje, nastavnike i profesore čiji rad je, bez ikakve sumnje, jedan od najvažnijih i najkorisnijih u cjelokupnom društvu – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име