VIŠKOVIĆ U BIJELJINI: Mićić je kandidat!

Datum:

Share post:

Predsjednik SNSD Milorad Dodik i predsjednik Stranke demokratske srpske Semberija Mićo Mićić, potpisali su sporazum da je zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić.

Večeras je u Bijeljini boravio predsjednik Vlade RS i potpredsjednik SNSD RS, Radomir Višković.

 
Mićić je kandidat za gradonačelnika Bijeljine, to je to, kratko je saopštio Višković.

Premijer Višković je članove Izvrsnog komiteta SNSD u Bijeljini informisao o potpisanom sporazumu izmedju Dodika i Mićića.

Od strane članova Izvrsnog komiteta SNSD u Bijeljini nije bilo negodovanja i nezadovoljstva sto je do sporazuma došlo, tvrde izvori portala Dešavanja u Bijeljini, te da će biti iskazana jedinstvena podrška Mićiću kao zajedničkom kandidatu koalicije za gradonačelnika Bijeljine.

Prema potpisanom sporazumu Dodik-Mićić, bijeljinskom SNSD pripadaju pozicije predsjednika Skupštine i zamjenika gradonačelnika, a što će biti implementirano na prvoj narednoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina, a načelnička i direktorska mjesta će se usaglašavati u narednom periodu ne dužem od desetak dana, potvrdio je izvor portala Dešavanja u Bijeljini.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...