Povodom obraćanja javnosti Radislava Borovčanina predsjednika MZ Janja i potpredsjednika Boračke organizacije Bijeljina kojom je reaguje na juče održanu konferenciju za štampu Udruženja veterana Garde Panteri, na adresu portala Dešavanja u Bijeljini stigla je reakcija i Udruženja veterana Garde Panteri te istu prenosimo u cjelosti:

Dok smo čitali vaše saopštenje u najmanju ruku mislili smo da ga je pisao neko iz SDA nismo mi lažni nacionalisti i patriote nego oni pravi što svedoče dva najveća ordena kojima nas je odlikovao Radovan Karadžić.

Poštovani gospodine Borovčanin nismo mi ti koji vodimo boračku politiku nego vi iz Boračke oraganizacije i vi ste svojom politikom doveli borce do onog stepena do kojeg ste ih doveli.

GARDA PANTERI: Gradonačelnik je u svom govoru pokušao da minimizira sve ono što su srpske patriote radile 1992. godine (video)

Zaboravili ste reći da stranka kojoj pripadate borcima nikad nije isplatila niti jedan borački niti invalidninu i da je bila autor onog sramnog zakona da se donatorima sve izmiri posle rata.

Neznam gde ste izvukli zaključak da vi imate veći legitimitet nego mi da nešto kažete kada ste izabrani krišom sa prisustvom oko 25 boraca od 600 koliko ih ima u Novoj Janji.

BOROVČANIN: Ne boli mene Petrovićevo zeleno odjelo, mene boli “Carevo novo odjelo“

Nas ne čudi što vi pokušavate da minimizirate ga vašeg stračkog šefa jer je SDS odavno sve manje srpska a sve više Bosanska.

Iz saopštenja se vidi da i vi kao i vaš stranački šef ste spremni na sve zarad ubiranja jeftinih političkih poena jer ste kandidat na izborima.

Nakon ovako iznesenih probosanskih stavova i napada na Predsjednika Republike Srpske pozivamo Vas da podnesete ostavku na funkcije u Boračkoj organizaciji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име