Proteklih dana u Ugljeviku su započele aktivnosti na proljetnom uređenju i čišćenju javnih površina karakteristične za ovaj period godine. Aktivnosti su usmjerene na košenje javnih površina, orezivanje drveća, sadnju cvijeća, čišćenje i pranje javnih saobraćajnica, iscrtavanje horizontalne signalizacije, uklanjanje otpada…

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić podsjetio je da se ova akcija, u aprilu-mjesecu čistoće, na području opštine Ugljevik provodi godinama unazad, a sve u cilju ljepšeg izgleda grada, očuvanja i unapređenja životne sredine, te stvaranja boljeg i ljepšeg ambijenta.

„Na području Ugljevika, ove godine kao i godinama unazad, provodimo već tradicionalnu akciju proljetnog čišćenja i uređenja. Pored radnika koji su angažovani na poslovima uređenja, u aktivnosti koje se provode uključeni su i komunalno preduzeće „Kompred“ kao i Vatrogasna jedinica opštine Ugljevik. Zajednički cilj nam je da naš Ugljevik bude čist i uredan“-rekao je načelnik Perić.

On je pozvao sve građane, javne ustanove, preduzeća, vlasnike poslovnih prostora, škole, omladinske organizacije, udruženja građana, zajednice etažnih vlasnika, da daju svoj doprinos očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, komunalnoj higijeni i ljepšem izgledu Ugljevika.

„Važno je da svi damo svoj doprinos ovoj aktivnosti, da uredimo mjesto u kojem živimo i da naši mladi žive u čistoj i zdravoj sredini“-dodao je Perić.

PODRŽIMO AKCIJU PROLJETNOG UREĐENJA UGLJEVIKA! April je mjesec čistoće a proljeće vrijeme kada bi svi trebali povesti više računa o izgledu svog grada. I ne samo u aprilu nego svakog dana u godini jer LIJEPO JE I ZDRAVO ŽIVJETI U UREĐENOJ ŽIVOTNOJ SREDINI!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име