Veliki redizajn za 1Password

Datum:

Share post:

Nakon nekoliko mjeseci testiranja, korisnici sada konačno imaju pristup velikom 1Password ažuriranju i na svojim mobilnim uređajima.

Kompanija je objavila 1Password 8 za Android i iOS, a mnoge od funkcija koje su dostupne za desktop verziju platforme omogućene su i na mobilnim uređajima.

Za početak, tu je novi početni ekran koji omogućava brži, prilagođeni pristup često korišćenim lozinkama. Tu je i novo polje za navigaciju, koje pomaže u pronalaženju informacija o svakom nalogu koji koristite.

Ažurirani 1Password se sada bolje nosi sa situacijama kada je u pitanju period tokom kojeg je probijanje podataka sve češće. Watchtower dashboard je sada na mobilnim uređajima i nudi upozorenja kada se desi probijanje koje kompromituje korisnikovo logovanje.

TESTNA REKLAMA

Alatka takođe pomaže da nasumično generišete odgovore na bezbjednosna pitanja i ohrabruje korisnika da pojača svoje kredencijale za logovanje preko kreiranja ukupnog bezbjednosnog rezultata.

Naprednije lozinke, dvofaktorska verifikacija i druge promjene mogu da poboljšaju korisnikov rejting.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...

KMF Radnik Bijeljina – Plavi igraju test utakmice

Do početka Premijer futsal lige BiH je ostalo još desetak dana, pa sve ekipe testiraju svoju formu i...

NAJAVA ZA NOVI BROJ ,,SEMBERSKIH NOVINA“

U novom broju, ,,Semberskih novina'', koji je na kioscima, možete pročitati: 1. Kako je glasao narod Semberije i koji...