U Amajlijama kod Bijeljine održan je veličanstven skup podrške Partiji demokratskog progresa (PDP), koji je okupio veliki broj građana, simpatizera i članova stranke. Ovaj događaj, organizovan u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore, pokazao je snažnu podršku lokalne zajednice za PDP i njihovu viziju razvoja Bijeljine i šireg regiona. Atmosfera je bila ispunjena energijom, optimizmom i vjerom u poboljšanje kvaliteta života svih građana.

Na skupu se pored Slaviše Markovića nosioca odborničke liste PDP u Bijeljini obratio i Branislav Borenović predsjednik PDP kao i Milenko Nikolić kandidat za odbornika PDP iz Amajlijsa i ostali kandidati za odbornike.

Slaviša Marković je istakao važnost zajedničkog rada na unapređenju infrastrukture, razvoju privrede i poboljšanju uslova za mlade, koji su ključ budućnosti Bijeljine.

Branislav Borenović predsjednik PDP, naglasio je značaj uključenosti svih građana u procese donošenja odluka, što je izazvalo veliki aplauz prisutnih.

Došli smo u Amajlije da podržimo našeg kandidata za odbornika u Skupštini grada Bijeljina Milenka Nikolića, rekao je Slaviša Marković nosilac liste PDP za Skupštinu grada Bijeljina.

– Prepuna sala govori da će PDP ostvartiti dobar rezultat, ne samo u Amajlijama nego i u cijelom gradu Bijeljina. Sve su tribine izuzetno posjećene. Bili smo prethodne četiri godine dostojni politike PDP-a – kaže Marković.

PDP ima intenzivnu kampanju u Semberiji, rekao je Branislav Borenović predsjednik PDP-a.

– Drago mi je da ova sjajna ekipa stavlja Bijeljinu na prvo mjesto. Naš kandidat Milenko Nikolić i Slaviša Marković kao nosilac liste zaista vole svoj grad, svoju zemlju i bore se za život dostojan svakog čovjeka – navodi Borenović.

Nastavićemo raditi tako da Bijeljina i Republika Srpska zaista ostanu na prvom mjestu, dodao je Borenović.

Tokom skupa, govorilo se i o konkretnim problemima sa kojima se suočavaju meštani Amajlija. 

„Zanemarivanje ruralnih područja ne smijee biti dio naše budućnosti. Naša poljoprivredna domaćinstva su stub zajednice, i mi ćemo se pobrinuti da dobiju neophodnu podršku,“ poručili su iz PDP.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име