Veče klasične muzike 15. jula na platou Centra za kulturu “Semberija“

Datum:

Share post:

U Bijeljini, na platou Centra za kulturu „Semberija“ 15. jula u 20.30 časova održaće se veče klasične muzike gdje će svoje muzičko umjeće prezentovati Natalija Todorović, profesor violine.

Gost večeri biće mladi harmonikaš, Đorđe Perić iz Bijeljine.

Natalija Todorović rođena je u Banjaluci 1985. godine ,gdje je  završila osnovnu i srednju Muzičku školu „Vlado Miloševic“ u klasi prof.Dušana Sestica i Svetlane Šeršukove (Moskva).

Diplomirala je 2007.godine sa najvišom ocjenom u klasi prof. Uroša Pešić( Srbija), a magistrirala 2011.godine u klasi prof.Maje Jokanović ( Srbija) na Akademiji umjetnosti u Banjaluci, takođe, sa najvišom ocjenom.

Kao student ,bila je stipendista fondacije“ Petar Kočić“, kao i stipendista fondacije za najbolje studente“ Milan Jelić“ i Austrijske Barokne Akdemije u Gmundenu.

Tokom svog dosadasnjeg školovanja učestvovala je na mnogobrojnim takmičenjima,festivalima i osvojila veliki broj nagrada, priznanja i povelja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...