Vasilije Perić – SDS je jak i nesalomljiv (foto)

Datum:

Share post:

U najdramatičnijim vremenima za naš rod, u tadašnjoj BiH, Srpska demokratska stranka je uspjela da povede i dovede, i do tako željene slobode i mira, ali i do institucionalno zaštićenih naših nacionalnih interesa, ovjenčanih i Dejtonskim mirovnim sporazumom, poručio je predsjednik OO SDS Ugljevik Vasilije Perić.

-To nije bilo ni lako ni jednostavno. I tada, kada su se drugi sklanjali, plašili ili kolebali SDS je bila jaka i nesalomljiva kao što je i danas-istakao je Perić.

Na novogodišnjem prijemu u prostorijama SDS-a u Ugljeviku okupio se veliki broj članova i simpatizera ove stranke.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik OO SDS Lopare Rado Savić i Narodnik poslanik SDS-a u Skupštini Srpske Želimir Nešković.

-Od samog početka, SDS je vodio politiku srpskog jedinstva i sloge, držeći se besmrtnih riječi svetog vladike Nikolaja da  „Srbi treba da se slože, obože i umnože“.I primali smo u svoje redove,  sve one koji u sebi nose ljubav prema svome rodu, bez obzira na neke razlike.I, od samog početka, smo prihvatali sve one koji su imali dobre namjere i dobre ideje i nikad nikoga nismo,ni na bilo koji način, primoravali da uzme našu knjižicu-rekao je Perić.

SDS u Ugljeviku, podsjetio je Perić, i danas se drži tih iskonskih principa po kome je nacionalna, ali i i te kako demokratska i tako vlada već duže od tri decenije u ovoj podmajevičkoj opštini.

Dešavanja u bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Dnevni horoskop za 19.april

POVEZANE VIJESTI

Dnevni horoskop za 19.april

Ovan POSAO: Pokušajte da promenite dosadašnja uverenja u vezi sa autoritetom i kritikama. Teško se suočavate sa negativnim komentarima i...

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Ni Japan više neće da trpi Apple-ov monopol

Nakon što je Evropska komisija primorala Apple da otvori iOS za eksterne prodavnice aplikacija u EU, izgleda da...

AGRO SAVJET: Vrijeme je da posadite jagode u saksije

Ljubitelji jagoda koji nemaju bašte ili dvorišta, mogu jagode za svoje potrebe da gaje i u saksijama kao...