VASILIJE PERIĆ: Na kojoj adresi živiš u Ugljeviku g-dine Tasovac?

Datum:

Share post:

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini stiglo je saopštenje OO SDS Ugljevik koje prenosimo u cijelosti:
 
ZAŠTO NIJE STIGLA POZIVNICA ZA SLAVU OPŠTINE NARODNOM POSLANIKU IZ UGLJEVIKA MILUTINU TASOVCU?
 
Za one koji ne žive u Ugljeviku ni krsna slava opštine nije sveta, nego je povod za neosnovane političke napade. Umjesto da svetkovinu dočekuju kako to dolikuje narodnim običajima i tradiciji, uoči najvećeg praznika opštine Ugljevik, krsne slave Svete Petke Paraskeve, SNSD ponovo  koristi priliku da putem društvenih mreža i internet portala  izrazi svoje nezadovoljstvo i okomi se  načelnika opštine Ugljevik g. Vasilija Perića. Ovog puta povod za napad jeste navodno neuručena pozivnica za  slavu opštine narodnom poslaniku g. Tasovcu.
 
Po ustaljenoj praksi i načinu svojstvenom njihovom javnom oglašavanju,  i u ovom javnom istupu SNSD-a,  za neuručenu pozivnicu kriv  je aktuelni i budući načelnik opštine Ugljevik g. Vasilije Perić.
 
U SNSD između ostalog kažu: „Perić se ponaša kao da je to njegova privatna slava, pa na slavu zove samo podobne i one koji mu „lijepo“ govore. Tako pozivnica nije stigla na adresu Milutina Tasovca narodnog poslanika iz Ugljevika, samo zato što pripada drugoj političkoj opciji“.
 
Dužni smo odgovor jer su ovi navodi u potpunosti netačni.
 
Pozivnica za g. Tasovca poslata  je na adresu „ Milutin Tasovac,  ulica Karađorđeva, 76330 Ugljevik, Republika Srpska“. Međutim, ista  nije uručena jer gospodin nije  pronađen na adresi na kojoj je on zvanično prijavljen u Ugljeviku, a ne zbog toga što pripada drugoj političkoj opciji.

Dolazi se  do zaključka da krivac za neuručivanje pozivnice nije načelnik opštine g. Perić  nego  činjenica da je narodni poslanik   samo fiktivno prijavljen na ovoj adresi u Ugljeviku.
 
Kakav je odnos SNSD-a prema našoj lokalnoj zajednici kada za mjesto prvog čovjeka opštine kandiduju nekog ko u njoj ne živi?  Kako vjerovati da bi ovakav kandidat čestito brinuo o građanima  kada ih obmanjuje već prijavom adrese prebivališta? Da li je u pitanju čovjek kome su partijski interesi iznad interesa onih o kojima bi trebalo da brine?
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...