„VALJDA JE PREDSJEDNICA“: Stanivuković ubijeđen da od kandidature Trivićeve za gradonačelnicu Banjaluke neće biti ništa

Datum:

Share post:

Svi imaju pravo da se kandiduju, u tom pravcu nemam potrebe da nešto posebno komentarišem. Sa druge strane, najavljena je njena najveća borba protiv režima i SNSD, a ne vidim tu borbu u Doboju, Prijedoru i drugim mjestima, nego samo u Banjaluci.

„Valjda je predsjednica“ Stanivuković ubijeđen da od kandidature Trivićeve za gradonačelnicu Banjaluke neće biti ništa

To je poručio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, komentarišući izjavu predsjednica NF Jelene Trivić da postoji mogućnost da će se kandidovati za gradonačelnika najvećeg grada u Srpskoj.

– Majorizuje se moje učešće u njenoj kampanji, i kažu da ništa nisam pomogao u Banjaluci. E, sada kada joj neću moći pomagati, jer ću raditi za našu ideju, mislim da je to jedini način da se vidi, ako dođe do toga, koliko je vrijedio Stanivuković, a koliko neki drugi mogu. Ja to priželjkujem. U životu volim izazove i što je veći izazov ja sve bolji i bolji. Tako da sam za to da radim ovo što smo počeli, ponosan sam na rezultate – rekao je Stanivuković.

– Da vidimo sada koliko je učešće moje. Ovo je najbolji test. Tako da me to s te strane raduje. Šta još mogu da kažem? Valjda je predsjednica. Sada kada je možda vidjela da baš ne ide tako, onda hajde da bude gradonačelnica. A kada to ne bude, videćemo šta je treće. Ja sam podržao njenu borbu za pokradene izbore, ali očigledno je ona sama odustala od te borbe, pa daj šta daš. Mislim da to nije mudra politika. U politici morate imati dovoljno istine i iskrenosti prema sebi, da odmjerite svoje kapacitete i vidite koliko stvarno možete – rekao je on.

Kaže da sluša i o mnogim drugim kandidaturama, da svako na to ima pravo, ali da je potpuno uvjeren u ono što radi sa svojim timom. Dodao je da radi ozbiljno istraživanje javnog mnjenja, u svim varijantama i broju kandidata, i da je siguran da će on i struktura ljudi oko njega, Banjaluku voditi i u narednom periodu.

– Kao što sam uvjeren da od mog opoziva nema ništa. To je tako. Kao što sam siguran da od izmiještanja centralnog spomen obilježja nema ništa. Ali neko mora da nahrani svoje biračko tijelo. Jelena ga hrani mogućnošću svoje kandidature od koje sam uvjeren da ništa biti neće. Na kraju trebate skupiti hrabrost da to uradite. Ona i ja se dobro poznajemo, zna koliko sam vrijedan, kao što znam da ona dobro zna moju prirodu da ja ne mogu biti ničiji. A uvijek sam bio timski igrač. Kada je ona trebala biti kandidat, ja sam se sklonio. Ali, baš da se iz svega sklanjam ni to nije moj karakter. Priča o borbi protiv režima je ogoljena. Vidim da se Đajić nigdje ne spominje, očigledno joj on valja. Sada sa Đajićem i Vukan i ona mogu ići u opoziv – kaže Stanivuković.

Komentarišući optužbe da je Dodikov, Stanivuković je rekao da je njegova politička platforma to da je vlast u Banjaluci i da mora donijeti rezultate.

– Ljudima moram obezbijediti bolji život, a protiv Dodika i režima se najbolje bori rezultatima. A mi imamo najbolje rezultate. Za mene ona i Vukan mogu biti politički ozbiljni kada kažu “Stanivuković jesi ovakav ili onakav, ali svaka ti čast za spomenik”. Ili hotel Palas, ili kolektor. Nema poteza koji od mene valja. To je njihov problem sa mojom ličnosti – rekao je Stanivuković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUP RS “DR MILAN JELIĆ”: Radnik dočekuje Borac, Zvijezda 09 ide u Laktaše

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" počinje sutra sa prvih pet utakmica ove faze takmičenja. Zbog drugih obaveza,...

Aleksandar Mitrović gospodar vazdužnog prostora iznad Teherana

Srbin dao sedam golova na prvih osam utakmica u dresu Al Hilala Uvek postoji opasnost da neko konstatuje kako...

LOPARE: U SREDNJOŠKOLSKOM CENTRU “VUK KARADžIĆ” INSTALIRA SE SOLARNA ELEKTRANA

U Srednjoškolskom centru  “Vuk Karadžić” Lopare instalira se solarna elektrana snage 25 /KW/ kilovata. Navedena elektrana je rezultat sprovođenja...

BIJELJINA: Prodaja dječijih slika za izgradnju dječijih igrališta (foto)

U toku je Dječija nedjelja, te će tim povodom u četvrtak 5. oktobra 2023. godine sa početkom u...