UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Datum:

Share post:

Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a vodeću poziciju i dalje drži “Lounge bar Fargo” iz Prnjavora u sastavu Dejan Lazić, Dejan Jovanović, Marko Slijepčević i Aleksandar Petrović sa 1190 bodova iako nisu igrali na ovim turnirma zbog nastupa u inostranstvu.

Prnjavorčanima za vratom diše „Inving“ u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Radukić i Aleksandar Ivetić sa  960 bodova. Na turnir u Gradišci prvo mjesto pripalo upravo pometnutoj četvorci koja je druga u ligi i koja je predstavljala “Noćni klub Utopija”, a u finalu su savladali ekipu „Ljubljana center“ 21:11.

Polufinale: Ljubljana center – Koming M 19:14Noćni klub Utopija – Old school 21:18

Finale: Ljubljana center – Noćni klub Utopija 11:21

TESTNA REKLAMA

U Bijeljini je prvo mjesto pripalo ekipi „Ecos Romari“ iz Viteza u sastavu Željko Palavra, Miljan Marković, Kristijan Jovović i Filip Nešić u finalu bila bolja od „Max bet Bijeljina“ rezultatom 19:17.

Polufinale: Ecos Romari – Radnik – Apeiron BN 21:10Apluplstik Živinice  – Max bet Bijeljina 18:21

Finale: Ecos Romari – Max bet Bijeljina 19:17

U nedjelju je Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske igrana u Laktašima, a prvo mjesto bila je ekipa „Inving“ u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Radukić i Aleksandar Ivetić.

Polufinale Jagi komerc – Laktaši info 21:13Inving – Obrenovac 21:15

Finale Jagi komerc – Inving 17:21

Podsjećamo, samo ekipe iz Republike Srpske na turnirima Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske sakupljaju bodove i bore se za nastup na “3×3 tour Austria finals 2022” u Beču.Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske igra se u Tesliću 12. avgusta.

Dešavanja u Bijeljini
FOTO: SLOBODAN ŽIVANIĆ/USTUPLJENA

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...