USKORO KOALICIONI SPORAZUM: Uspostavljena saradnja SDS Semberija i SPS Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je danas (ponedjeljak, 06. februar 2023.) održan sastanak rukovodstva SDS Semberija i SPS Bijeljina.

Sastankom su predsjedavali predsjednici partija Predrag Jović i Srđan Mijatović.

ZAJEDNIČKI SASTANAK SDS SEMBERIJA I SPS BIJELJINA

Predrag Jović, predsjednik SDS Semberija je za portal Dešavanja u Bijeljini potvrdio da je održan sastanak ove dvije partije, a sve u cilju narednog zajedničkog djelovanja na političkoj sceni u Bijeljini.

Na sastanku je takođe formiran zajednički Štab za opoziv aktuelnog gradonačelnika Bijeljine.

-Skupština Grada Bijeljina zasijeda u srijedu (08. februar 2023.) i na toj sjednici će biti donesena Odluka o pokretanju Referenduma, a iskreno vjerujem nakon toga i ulazak Bijeljine u prijevremene izbore za izbor novog gradonačelnika, rekao je za Dešavanja u Bijeljini predsjednik SPS u Bijeljini Srđan Mijatović.

Srđan  Mijatović je dalje istakao da današnji zajednički sastanak, SPS Bijeljina i SDS Semberija jednostavno oslikava zajedničku želju ove dvije političke partije koje teže za boljitkom Bijeljine i svih njenih građana.

USKORO KOALICIONI SPORAZUM

Takođe na sastanku je usaglašeno i skoro potpisivanje Koalicionog sporazuma između SDS Semberija i SPS Bijeljina, a cilj sporazuma kako navode i Jović i Mijatović je zajedničko djelovanje i realizacija kapitalnih i razvojnih projekata i programa u Gradu Bijeljina u skladu sa budućim strateškim opredjeljenjima Grada Bijeljina.

Jović i Mijatović su takođe za Dešavanja u Bijeljini potvrdili da će jedna od tačaka Koalicionog sporazuma podrazumijevati i zajedničko nastupanje na lokalnim izborima 2024. godine.

SDS SEMBERIJA SVAKIM DANOM JAČA

-U SDS Semberija se svakodnevno učlanjuju novi, mladi ljudi, koji vjeruju u snagu i odgovornost ove političke partije, rekao je Jović.

Predrag Jović predsjednik SDS Semberija je na kraju rekao da su preksinoć, u subotu (04. februar 2023.) ovoj političkoj stranci u Bijeljini pristupili mladi i novi članovi, a na mladima svijet ostaje, nastavio je Jović, uz poruku rukovodstva stranke da na mladima svijet ostaje i da je omladina naša budućnost te da je omladina ta koja će u budućnosti uspješno upravljati Bijeljinom ali i našom Republikom Srpskom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić na obilježavanju Dana grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je u ime Opštine Lopare boravio na obilježavanju Dana grada Banjaluka. Ristića je...

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...

MINISTAR NEŠIĆ se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom (foto)

Danas sam se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom. Razgovarali smo o bezbjednosnim izazovima sa kojima se...

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...