USKORO KOALICIONI SPORAZUM: Uspostavljena saradnja SDS Semberija i SPS Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je danas (ponedjeljak, 06. februar 2023.) održan sastanak rukovodstva SDS Semberija i SPS Bijeljina.

Sastankom su predsjedavali predsjednici partija Predrag Jović i Srđan Mijatović.

ZAJEDNIČKI SASTANAK SDS SEMBERIJA I SPS BIJELJINA

Predrag Jović, predsjednik SDS Semberija je za portal Dešavanja u Bijeljini potvrdio da je održan sastanak ove dvije partije, a sve u cilju narednog zajedničkog djelovanja na političkoj sceni u Bijeljini.

Na sastanku je takođe formiran zajednički Štab za opoziv aktuelnog gradonačelnika Bijeljine.

-Skupština Grada Bijeljina zasijeda u srijedu (08. februar 2023.) i na toj sjednici će biti donesena Odluka o pokretanju Referenduma, a iskreno vjerujem nakon toga i ulazak Bijeljine u prijevremene izbore za izbor novog gradonačelnika, rekao je za Dešavanja u Bijeljini predsjednik SPS u Bijeljini Srđan Mijatović.

Srđan  Mijatović je dalje istakao da današnji zajednički sastanak, SPS Bijeljina i SDS Semberija jednostavno oslikava zajedničku želju ove dvije političke partije koje teže za boljitkom Bijeljine i svih njenih građana.

USKORO KOALICIONI SPORAZUM

Takođe na sastanku je usaglašeno i skoro potpisivanje Koalicionog sporazuma između SDS Semberija i SPS Bijeljina, a cilj sporazuma kako navode i Jović i Mijatović je zajedničko djelovanje i realizacija kapitalnih i razvojnih projekata i programa u Gradu Bijeljina u skladu sa budućim strateškim opredjeljenjima Grada Bijeljina.

Jović i Mijatović su takođe za Dešavanja u Bijeljini potvrdili da će jedna od tačaka Koalicionog sporazuma podrazumijevati i zajedničko nastupanje na lokalnim izborima 2024. godine.

SDS SEMBERIJA SVAKIM DANOM JAČA

-U SDS Semberija se svakodnevno učlanjuju novi, mladi ljudi, koji vjeruju u snagu i odgovornost ove političke partije, rekao je Jović.

Predrag Jović predsjednik SDS Semberija je na kraju rekao da su preksinoć, u subotu (04. februar 2023.) ovoj političkoj stranci u Bijeljini pristupili mladi i novi članovi, a na mladima svijet ostaje, nastavio je Jović, uz poruku rukovodstva stranke da na mladima svijet ostaje i da je omladina naša budućnost te da je omladina ta koja će u budućnosti uspješno upravljati Bijeljinom ali i našom Republikom Srpskom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...